Roto- drljača

Cijena bez lifta bi bila manja za 300e, a vrijedi oko 500, pa je odlučio da ga ostavi, i možda eventualno proda kasnije.

Evo ja se javljam na listu čekanja ako bude na prodaju i ako odgovara bez prepreavki.I moja je mašio DC Drago ,trebalo bi da paše.
Našao sam u Hvatskoj prošle g ali krenula korona i nisam otišao.

Ako si zainteresiran, mogu vas spojiti.
A ima i kod drugog kolege jedan lift, taj bi možda bio i jeftiniji.

Lemken Zirkon 10/300 kupljene su zajedno sa sijačicom

20210219-160718.jpg

20210219-160835.jpg

Kod roto drljace je najvaznije u kakvom je stanju, gledaj koliki je luft na glavama koje drze nozeve/klinove, znaci glava ne sme imati mnogo lifta na osovoni jer su onda kroneri pojedeni i skupa je popravka
Takodje proveri sta je unutra ulje ili mast i da li pustaju semerinzi
Na velikom reduktoru je vazno da se mogu mjenjati zubcanici kako bi mogao izabrati brzinu okretanja radnih tijela koja nece previse opteretiti traktor koji je pogoni

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Najbitniji se dijelovi za maschio ima sve orginal kupit.
Za ove druge nema ni noževa kod mene.
Mora se naručit.

Poz za sve clanove imam problem roto drljaca feraboli pusta na semering i planiram to zamjeniti ali jako je tesko ocjeniti kako i na koji nacin na poklopcu malom gore ima samo lezaj jedan radapciger je nwmoguce tu staviti ispod ima 6 inbusa vijaka na tom deklu e sada dase nije neko susreco sa tim lp

Ali nema serafa na nosacu klinova nikako samo taj seraf ima ispod reduktora i nigdje vise gore ima lezaj samo i nista vise

Nazad
Vrh