A
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
u prikolicidragan82 je napisao(la):Juce su dva coveka tacnije otac i sin iz okoline Smederevske Palanke bili kod mog brata i pohvalil se da sa 560 vuku RD 3m. 2gom i 3com sporom.
Moze da je nosi bez problema ali da radidragan82 je napisao(la):Ma ja sam nosio jednu RD marke SIGMA 3m (italijanska novije generacije) ali nije imala valjak pozadi. Bese to ovakava prica : poslao sam je ja odavde iz Svajcarske kuci, kad kuci ja stigo pre nje i na istovaru dosao je moj brat s rakovicu 60 staru 36god . A istovarili mi je u susedno selo viljuskarem na stovariste. Mi kao ajde da probamo da je zakacimo da vidimo da li ce je podici. Traktoj je podigo , ali silno opterecenje se videlo i na gumama traktora. Vozio sam je tako 4km 3com brzom na asvaltiranom putu. I pukla mi gumica na poklopcu hidraulika sa prednje strane ka volanu. Posle sam pozvao drugara da mi je prebaci do kuce sa 577. A kad smo je sastavili kuci , nikad vise nisam pokusao da je dignem, jer u kompletu s valjak je mnogo teza. Dok Rakovica 65 moze da je nosi bez problema , jer ona ima ojacani hidraulik(bar ja tako mislim).
mijulovic@live.com je napisao(la):pozdrav svima,,ja sam ove jeseni po prvi put upotrebio roto drljacu posle oranja u jednom prohodu i mogu vam reci da sam mnogo zadovoljan jer sam 1 hektar zavrsio za sat vremena i posle toga odmah setva ustedeo sam u vremenu a dobio u kvalitetu obrade, tako da preporucujem svakome ko josuvek nije probao a da proba i napravi paralelu... veliki pozdrav
paorpaor je napisao(la):Nobelovu nagradu bi dao onom ko je izmislio tu spravu