Velimir
Član
Не бих се сложио са Павлом и Миладиновићем да је ово Ф3 генерација, ја бих типово бар на Ф4. Виђао сам неку старију јагњад Ф3 генерације и драстично се разликују од овог дасе, мада незгодна је та генетика, некад грло са мање крви зна да више личи на расу у коју се претапа...Ја бих му дао 90плус ако не и да је чист, то једино сад крвна анализа може утврдити и опет што рече Миладиновић незгодно је овако на даљину.
Што се килаже тиче ако баш има 100кг, што да не иако је стандард за овнове око 80кг и нешто преко, јер и за виртемберга је ако се не варам до 120...130кг па је бивало на сајму и грло од 200кг.
А за вуну на репу код романовских по мом искуству нема везе, једно исто грло некад има а некад нема, једноставно се олиња и зависи колико се често шиша, јер препорука је трипут или бар двапут годишње.
Сад видех и ову констатацију... јесте дужи не дупло али је он и већи, мада се не види добро...а за белину, фали му више осијастих влакана...ма ко зна, ај да не цепидлачимо
Што се килаже тиче ако баш има 100кг, што да не иако је стандард за овнове око 80кг и нешто преко, јер и за виртемберга је ако се не варам до 120...130кг па је бивало на сајму и грло од 200кг.
А за вуну на репу код романовских по мом искуству нема везе, једно исто грло некад има а некад нема, једноставно се олиња и зависи колико се често шиша, јер препорука је трипут или бар двапут годишње.
Post je spojen: [time]1263685503[/time]
_________________________________________________Сад видех и ову констатацију... јесте дужи не дупло али је он и већи, мада се не види добро...а за белину, фали му више осијастих влакана...ма ко зна, ај да не цепидлачимо