ovo narocito da se ne lazemoI normalno na cenu uticu i troskovi trgovca kao i njegova zarada.
Pa, probaj kupit kod Crvenog krsta. Možda ti oni prodaju bez te stavke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ovo narocito da se ne lazemoI normalno na cenu uticu i troskovi trgovca kao i njegova zarada.
Ratko presa spremna,lanci provereni i dotezeni,reci mi kako uzima ona kanap odnosno kako ga ja pustam i kako da znam kad je puna,pokazivac pritiska radi,kad je otvorim skoci na 200bar?Hoce da spada kanap sa ivice(da se smakne),u lucerki neca a u slami hoce sigurno,mnogo vise klizi,za seno neznam...........
Znaci pratim pritisak i kad jos dodje preko 200bari pustim kanapu dok jos uvek ona uzima seno, ako sam te dobro razumeo?Kanap uzima sa sijenom puna je kad pritisak nabijem preko 200 bari i pocne se vec otvarati traktoru pocinje biti teze.
Otvorili smo tek neloliko bala da bismo videli kako izgleda senaza i izgleda potpuno isto kao u silorovu samo sro nije usitnjena. Presa u dobrom stanju sa nozevima je treba duplo vise da kosta tako da smo uzeli ovu kao neku prelaznu variantu za koju godinu.Ova balirka nema noževe? Da li se kvari senaža tako, da li može da nabije balu dobro?
to ti je dobra ideja, tako rade i neki utovarivaci za djubre kako mi se cini.Sto bi se kvarila jedino se moze pokvariti ako probijes foliju,
miljko sto ne stavis pumpu i rezrvoar i okreces preko kardana tako sam ja sebi napravio traktoru je dosta lakse.
omotac je kostao sa prevozom i carinom nesto manje od 4500evra i moze sam da uzme balu ali i oni drugi koji se nose na hidrauliku mogu da uzimaju sami bale ali ja sam zamisljao tako da jedan manji traktor moze da omotava bale dok ovaj veci balira, za vecenu motalicu ne treba veliki traktor 539 vozi to bez problema ali je probmel hidraulika ali sa ovom idejom koju sad danas dobio mozda i to moze dobro da se resi samo da vidim da mozda vuca ne smeta pumpi na kardanu.Koliko košta takav polovan omotač bala i dali sam uzima balu ili mora da se postavi utovarivačom?
mozda je duzina tvojih rolna manja, rolne koje mi koristimo su 1500metara.