Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Шалу на страну да смо ближи најбоља опција, дол сви све покупујемо за наш број грла, цео живот радимо за гвожђе. To nisi imao ni nože, ni valjke iza da razbace u silosu.@tine Kolega, jesam nekad, ali odustao, nisam bio zadovoljan, imalo je pokvarene, nije se moglo ugaziti je bi samoutovarna nabila na gomile travu i uvek bi ostajalo rupa, a imalo je verovatno i moje greske u svemu tome, trebao sam jos ranije da kosim nego sto sam kosio ( Iako sam kosio pre svega to za senazu).
Druga stvar, lakse je dosta ovo sa rolkom, mogu da uradim jednu livadu, dve, drugu ruku, nesto od zita ako posejem, tako i za trosenje, balu mogu da trosim kad mi padne na pamet, potrosi se za par dana.
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Nisi nista pogresio zato sto tvoju presu mozes u svako doba prodati, nesumnjivo i malo zaraditi, kad naidje dobra sa nozevima!Letva lanac vučem sa 112 ks, u sirovoj masi traktor itekako oseti kada završava balu.Nabijenost je između kraja i sredine, bale su teške toliko da podižu zadnji kraj traktora.Nemam noževe i grdno sam pogrešio što nisam uzeo presu sa njima.U cenovnom rangu od 5-5.500 evra ne možeš kupiti presu sa noževima.Što je zanimljivo ne možeš ni u rangu od 7+hiljada a da nije groblje od prese.Po meni za rad sirove mase vezivanje treba da bude na mrežicu a to opet samo diže cenu gore.Tražimo profesoru Dr.Seljaku već mesecima valjanu presu i ništa nema vredno pomena a da ne moraš da prodaš bubreg.![]()
Ti si na 1200 metara?Toliko kasni sezona kod mene da imam vremena da se pozabavim i najsitnijim detaljima koje sam primetio da nisu kako treba.![]()
![]()
Послато са S42 помоћу Тапатока