Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To nisi imao ni nože, ni valjke iza da razbace u silosu.@tine Kolega, jesam nekad, ali odustao, nisam bio zadovoljan, imalo je pokvarene, nije se moglo ugaziti je bi samoutovarna nabila na gomile travu i uvek bi ostajalo rupa, a imalo je verovatno i moje greske u svemu tome, trebao sam jos ranije da kosim nego sto sam kosio ( Iako sam kosio pre svega to za senazu).
Druga stvar, lakse je dosta ovo sa rolkom, mogu da uradim jednu livadu, dve, drugu ruku, nesto od zita ako posejem, tako i za trosenje, balu mogu da trosim kad mi padne na pamet, potrosi se za par dana.
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Nisi nista pogresio zato sto tvoju presu mozes u svako doba prodati, nesumnjivo i malo zaraditi, kad naidje dobra sa nozevima!Letva lanac vučem sa 112 ks, u sirovoj masi traktor itekako oseti kada završava balu.Nabijenost je između kraja i sredine, bale su teške toliko da podižu zadnji kraj traktora.Nemam noževe i grdno sam pogrešio što nisam uzeo presu sa njima.U cenovnom rangu od 5-5.500 evra ne možeš kupiti presu sa noževima.Što je zanimljivo ne možeš ni u rangu od 7+hiljada a da nije groblje od prese.Po meni za rad sirove mase vezivanje treba da bude na mrežicu a to opet samo diže cenu gore.Tražimo profesoru Dr.Seljaku već mesecima valjanu presu i ništa nema vredno pomena a da ne moraš da prodaš bubreg.
Ti si na 1200 metara?Toliko kasni sezona kod mene da imam vremena da se pozabavim i najsitnijim detaljima koje sam primetio da nisu kako treba.
Послато са S42 помоћу Тапатока