Rolo balirka.

Sutra dolazi majistor za hidrauliku pa cemo da vidimo, samo sto sutra dolazi i kisa.

Kolega, otvori lim sa desne strane (kad gledas od pozadi) imas plasticnu kao remenicu preko koje ide kanap, videces je, zapravo imaju tri, kad stavis na najvecu presa veze retko, kad stavis kanap na najmanju onda veze gusto.
Kod mene ide preko srednje.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Na najvećem krugu je špaga i opet namota 23 kruga...kud dosta špage.kud dosadi čekati da zaveže

Zeznuo sam ja u predhodnom postu, na malu remenicu stavi da bi vezala manje krugova ili na srednju.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Jel se vama desava mozda nekad,kad počinjete iz početka puniti komoru guši seno na ulazu?

Послато са SM-G986B помоћу Тапатока

Razbi lezaj izvuci sestougaoni deo,obradi na strugu za standardni i teraj tako

Sent from my moto e(7) plus using Tapatalk

Morala bi da se pravi biksna.... doterana je druga balirka da sutra zavrsi sta je ostalo, sledece nedelje ce se valjda nabaviti... hteo ja danas i da skoknem do ns, ali nema.. ukoliko nema bas niceg ni sledece nedelje, dacu se u preradu, ili da kupim novu osovinu u kvalitetu, deblju, i da bude fi na fi, ce vidimo nesto...

Morala bi da se pravi biksna.... doterana je druga balirka da sutra zavrsi sta je ostalo, sledece nedelje ce se valjda nabaviti... hteo ja danas i da skoknem do ns, ali nema.. ukoliko nema bas niceg ni sledece nedelje, dacu se u preradu, ili da kupim novu osovinu u kvalitetu, deblju, i da bude fi na fi, ce vidimo nesto...
Da citiram sebe, i da se sadasnja osovina otanji na pun fi, nosila bi valjda bez problema, jer je na krajevima sa chela vezana sa dva M12 srafa u kvalitetu 10.9 , mozda je i preradim....

Тako je i kod mene na kr 130 i ne samo kad je komora prazna, nego uvek kad ulazis u nov otkos. Samo ga malo zadrzis na kvacilu dok masa ne krene brzo da se krece( pola metra metar),posle mozes da vozis kako hoces...

kad smo kod krone, gde nabaviti pogonske lancanike od lanca komore?

Послато са SM-A528B помоћу Тапатока

Ja sam jednom zimus nekad video da covek prodaje polovne od krone. Subotica bila čini mi se. Vidi da nema gde na Google. Ja sam zimus menjao lance sve i 10ak lagera.

Послато са SM-G986B помоћу Тапатока

Danas mi oso lezaj na dzon diru , milina, za sestougaonu osovinu, nema ga nigde
Isti slucaj,ima u Temerinu. Sutra stize,ako ti treba br pisi na pp.
352437059_247799547972227_9090828268013359284_n.jpg

Grije mi se ležaj na valjku velgerovu rp 12 balirke..ne ona strana gdje su lanci već suprotna..nisam imao vremena da vidim kako doći do ležaja...jel komplikovano zamijenut ležaj...mora li komplet valjak skidat

Nazad
Vrh