Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na najvećem krugu je špaga i opet namota 23 kruga...kud dosta špage.kud dosadi čekati da zavežeKolega, otvori lim sa desne strane (kad gledas od pozadi) imas plasticnu kao remenicu preko koje ide kanap, videces je, zapravo imaju tri, kad stavis na najvecu presa veze retko, kad stavis kanap na najmanju onda veze gusto.
Kod mene ide preko srednje.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Razbi lezaj izvuci sestougaoni deo,obradi na strugu za standardni i teraj tako
Sent from my moto e(7) plus using Tapatalk
Koja balirka?Jel se vama desava mozda nekad,kad počinjete iz početka puniti komoru guši seno na ulazu?
Послато са SM-G986B помоћу Тапатока
Da citiram sebe, i da se sadasnja osovina otanji na pun fi, nosila bi valjda bez problema, jer je na krajevima sa chela vezana sa dva M12 srafa u kvalitetu 10.9 , mozda je i preradim....Morala bi da se pravi biksna.... doterana je druga balirka da sutra zavrsi sta je ostalo, sledece nedelje ce se valjda nabaviti... hteo ja danas i da skoknem do ns, ali nema.. ukoliko nema bas niceg ni sledece nedelje, dacu se u preradu, ili da kupim novu osovinu u kvalitetu, deblju, i da bude fi na fi, ce vidimo nesto...
Isti slucaj,ima u Temerinu. Sutra stize,ako ti treba br pisi na pp.Danas mi oso lezaj na dzon diru , milina, za sestougaonu osovinu, nema ga nigde
Znači..mora krenuti od skidanja lanca i lančanika..lančanika je valjda na konusnoj piksni ..čahuri ..i valjda ga treba samo jako udariti da popustiNajteze je popustiti lancanik