Treba obići sve prodavce, cene se dosta razlikuju od mesta do mesta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobro to ide onda, 558 oseti malo rp12 u brdu kada zavrsava balu.... ja sam moju probao sa 533 to je bila komedija, hteo dusu da ispusti, ukljucis na ravnom da vrti stegnute kaiseve na prazno, ubacim u rikverc da manevrisem on ne moze da se krece i da primi jos gas, vezao dve bale za probu , 2. spora i polako... posle zamene motora to je bio preporod, da kazem igra se sa njom... na prvu sam mislio manju da uzmem zbog traktora, hestton 5630, ali nju gazda cenio-nije hteo da spusti ispod 3200, a ova bila za 2900 i u boljem stanju, ma reko boli me, idem da je zakacim i doteram, pa kako bude, menja se motor ako ne moze.Krematore, brdo a jos nastelovana bila do kraja da steze...
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
To na velgeru moze mnogo da odstupa...zavisi kako je nastelovan okidac...ako je kako treba i zategne se do kraja 577 zastenje dooobroKrematore, brdo a jos nastelovana bila do kraja da steze...
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Ja sam sa onom mojom carraro balirao slamu po najvećem suncu na 35 stepeni, od podne do popodne bez i jednog problema,dok je naš drugar ćala sa galignani koja je kombinacija valjak letva-lanac baš imao problema sa započinjanjem bale...e sad ti kažeš obrnuto,pa sam zbunjen..@pocerina To je top, ta može da mota slamu u svim uslovima bez problema.
Radio sam slamu preko dana, sto se kaze na 40c, stajala je malo, jedini problem je sto je bala slabo zbijena... i hoce, a to hoce i druge prese, sitna izgorela slama, tanki otkosi i onda krene malo zamota i samo "povraca" sa gornje strane iz komore...Zaboravih malopre da dodam da je jd 540s prosle godine radio sa slamom direktno iza kombajna i nije imalo nikakvih problema za divno cudo.
Ti si imao velger rp 12...dotjero mi čovjek iz francuske balirku u ekstra stanju..al...da je pustimo u rad ona ne pokreće vile...spao lanac...nabacimo lanac.par krugova ponovo veliki lanac spadne sa istog lančanika....donji dupli lančanik koji goni valjak i vile na pik apu....mrdnemo lančanik a on se klati u svim pravcima...dal je sjebata osovina...popravak o njegovom trošku al se bojim da mi nešto ne skarabudžiMoja nema problem sa započinjanjem bale već je problem kod vezivanja.Kada je uprženo mnogo utrinji slamu, zapuši kanal za mrežicu i možeš da se slikaš, čišćenje ne pomaže ništa jer naredna bala opet zablindira prolaz i ćao.Noću nema nikakvih problema, ide super kao lucerka, seno i kukuruzovina po danu.
E sad ne znam da li bi pomogla sporija vožnja jer je baš peglam, pogotovo kada sam skontao i naučio kako šta ide.