Ne moram ima roto cut, lepo se vidi 10-15 cm smaknuta mrežica u stranu i to bude golo i čupavo.Tamo gde je mrežica išla kako treba bale su kao gletovane.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Konkretno 20m leva strana pikapa, 20 metara sredina i 20 m desna i obratno sa blagim motanjem volana.Moras malo se pomerati levo i desno da bolje napuni krajeve, nije otkos dovoljno sirok da ides samo sredinom
Juce mi se covek zalio da mu vetar gura mrezicu i ne uhvati na ceo valjak. A na ovom tvom snimku se cuje da duva. Pokazao mi jednu balu ono je pola bale umotano samo. A kod nas bas zna da duva.Ne moram ima roto cut, lepo se vidi 10-15 cm smaknuta mrežica u stranu i to bude golo i čupavo.Tamo gde je mrežica išla kako treba bale su kao gletovane.
Da li je neko skidao valjke na clas rolant 46? Izgleda da mi je pukla osovina na gornjem valjku ( onom sto je odma ispod kanapa) pa ne znam da li sam da se upustam u popravku.
Mislim da je Jalovik, kum je sa onim iz Krnula od kojeg si ti uzeo. Vec je zakacena za rujkanaKamarad jesi to pazario u Trbušcu?
Presa je top.Spremaj Rusa za nju, sedmica će d'umre.