Rolo balirka.

Uspeo sam da namestim, okida na taster, jos malo dotezanja i moze u rad

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Mora da moze i automatski...
Na taster je namenjen uglavnom ako okidas ranije nego sto je podeseno, takodje bi trebao imati i taster za odlaganje vezivanja...npr ako je ostalo jos par metara otkosa pa odlozis da pokupis i to

Hvala Acoo
Ne mozes brate kad se budala docepa necega, kako da bude ispravno.
Cela kutija raz*ebana, kad sam je otvorio kablovi kao creva isprepletani i pocupani, Bog zna gde je sta bilo.
Koja je presa kod tebe, jel na slican fazon?
Ne znam ko bi ovo mogao da spakuje da bude fabricki.
3 tastera treba da su bila.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Jel neko balirao sa claasovim balirkama sirovu masu,odnosno raž ,detalinu?
Interesuje me kako se pokazalo?

Meni se više sviđa ova prva Fort jer ima pick up 2,2m, brzo podešavanje rude, el.kontrolu komore koliko vidim(putem kazaljke na manometru podešavaš nabijenost bale a lelektronika te obaveštava).Ni jedna nema centralno podmazivanje što mi se ne sviđa.Prese su kod Ace u Kaoniku, nema mnogo cenkanja sa njim da ti odmah kažem.

Bolje prva, za drugu treba vise konja zbog secke, a i lanci zardjali u pm... a moguce i je vise radila sirovo zbog secke, sto znaci vise opterecivana itd...

I meni se vise svidja fort, mladja, modernija, manje je radila sigurno. Tamo na krone je lanac naj verovatnije za zamenu.
Matic, ode ona Wolagr, bila povoljna a lepo godiste. Jbg kad nema vremena da krenem u potragu.

Uvek može da spusti noževe dole i radi sa roto cut-om zbog ravnomernog raspoređivanja mase i samim tim ujednačenijih i lepših bala što je svakako plus.

1.000 pije vodu ako je sa sve utovarom i istovarom, vezano mrežicom kako Bog zapoveda, ne na krug ipo i slično.

Nazad
Vrh