Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Takozvani paker ti skripi , otisli lezajevi ili ih vise i nema , to izgleda nitko ziv nije podmazivao kod svih presa , ne mislim samo na tvoju, to je mehanizam koji ubacuje masu u komoru, legnes ispod pikapa kad sve dobro osiuguras i onda vidis u kakvom je stanju mehanizam.Kada dobijem volje uradicu i detaljan snimak cele prese.
Moguce ,ali na snimku se cuje taj ponavljajuce skripanje kako ekscentar pakera radi i tako mi se cini i skripi skripi.On je dobar,skripe ovi prsti jer cesu na pojedinim mestima o lim(ima par komada iskrivljenih)
Provericu,gde tacno treba da gledam?Moguce ,ali na snimku se cuje taj ponavljajuce skripanje kako ekscentar pakera radi i tako mi se cini i skripi skripi.
Pomovo gledao snimku , paker skripi 100 posto. Pogledaj od dolje kako izgleda.
Prvo nije dobro da se vrte lanci kad je komora otvorena, jer trpe zalamanje gore kod šarke od komore.. Jedino šta mi pada na pamet da ti je nešto otišlo na kandžastoj spojnicu, sad da li je klip procure, pukla neka bolcna, ili se nešto otkačilo.. Prati kardan, on ide do reduktor a, iz redukrora ide osovina koja ide do kandžaste spojke, a sve to ti se nalazi na početku prese, u "p" profilu na koji je zašrafljena ruda, moraš malo zavući glavu da bi video..Imam problem u pitanju je prairie 120 prilikom izbacivanja bale non stop se vrti lanac sa preckama i nikako ne mogu da izbacim balu, jedino isključim kardan i ručno je poguram da izađe.
Hvala na pomoći, našao sam problem ispao je mali lezaj na kandzi pa nije mogao da odvaja lepo.Prvo nije dobro da se vrte lanci kad je komora otvorena, jer trpe zalamanje gore kod šarke od komore.. Jedino šta mi pada na pamet da ti je nešto otišlo na kandžastoj spojnicu, sad da li je klip procure, pukla neka bolcna, ili se nešto otkačilo.. Prati kardan, on ide do reduktor a, iz redukrora ide osovina koja ide do kandžaste spojke, a sve to ti se nalazi na početku prese, u "p" profilu na koji je zašrafljena ruda, moraš malo zavući glavu da bi video..
Malo bar 500.Koliko naplaćujete uslužno baliranje bala 120x120 da nije malo 300 DIN. po bali