Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja vucem rivierre casalis Rc 121 bez problema sa yto 504 traktoromLjudi imali ko iskustva sa rivierre casalis rc94s? Drugar se interesuje za presu pa mu je ova zapala za oko iz susednog sela... Kombinacija valjak i kajševi, može da je tera traktor od 60ks...
Na forumu sam pročitao da je mali pikap (nije problem) i potrošnja kanapa (takodje ništa problematično) da li je neko ima ili ima iskustva sa njom?
Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока
Ja sam izbalirao preprošle godine oko 55 Rolo bala kukuruzovine bez problema. Kukuruz je skidao zmaj 216 sa klasičnim tarupom. Nažalost istu noć su mi ih sve zapalili sve bale....Kako ti ide presovanje kukuruzovine? Ako si to radio, kod mene nece ni za majku boziju, nabije tu u grlu ne mogu dodavaci da uhvate i izlazim 100 puta, i sad sam popizdeo bas i prodao..
I nece ni sire trake soje da presuje, dok god ne krene da okrece balu muka ziva...