nikola indjija
Član
Niko vise restituciju ni ne spominje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sem crkava ne znam nikoga.Dali je nekom vraćena zemlja koja nije u istoj opstini u kojoj je i oduzeta
Dali je nekom vraćena zemlja koja nije u istoj opstini u kojoj je i oduzeta
Druze ja ne znam odakle si ti, i odakle je taj tvoj vestak. Ali je sam mom vestaku birao parcele koje da rezervise. Nikakav problem nije bilo to sto je zemlja prve druge....sedme klase. Bitno je bilo samo da zemlja nema zabelesku i da je vlasnik min polj i da vec pre mene niko tu parcelu nije rezervisao za povracaj. Jedino sto se ispostavilo lose je to sto je grad Zr. Preveo u gradjevinsko zemljiste jedno 500ha pa te njive ne mogu se vratiti restitucijom.Ne dozvoljavaju to. Gde nema zemlje dace kao pare....
Veci problem je nesto drugo. Zemlja koja je oduzete je bila Prve klase odmah iza sela na 1km max... A oni sada nude zemlju 5-6-7 klase u toj opstini koja je daleko po 12-13km, iako ima 12-13000ha zemlje prve klase u drzavnom vlasnistvu, svu tu zemlju rade veliki..... I kada zoves sudskog vestaka da odmeri tvoj deo on sme da ide samo na tu zemlju 5-6-7 klase kaze 1klasa nije predmet restitucije u ovom slucaju... Za 1 kj prve klase nude 1.22 kj zemlje 5-6-7 klase
Dali je neko skoro uveden u posed? Komsija ima resenje od augusta meseca da ga uvedu u posed do 3110 2017, ali jos nikad da dobije konacno resenje. Ili adokat koji mu raadi predmet namerno koci.
Ako je u katastar uknjiženo i konačna onda može da se uđe u posed sem ako je već dato u zakup nekomDali je neko skoro uveden u posed? Komsija ima resenje od augusta meseca da ga uvedu u posed do 3110 2017, ali jos nikad da dobije konacno resenje. Ili adokat koji mu raadi predmet namerno koci.
Ne dozvoljavaju to. Gde nema zemlje dace kao pare....
Veci problem je nesto drugo. Zemlja koja je oduzete je bila Prve klase odmah iza sela na 1km max... A oni sada nude zemlju 5-6-7 klase u toj opstini koja je daleko po 12-13km, iako ima 12-13000ha zemlje prve klase u drzavnom vlasnistvu, svu tu zemlju rade veliki..... I kada zoves sudskog vestaka da odmeri tvoj deo on sme da ide samo na tu zemlju 5-6-7 klase kaze 1klasa nije predmet restitucije u ovom slucaju... Za 1 kj prve klase nude 1.22 kj zemlje 5-6-7 klase
A znaš li koliko je Pokojni Varga dobio nazad,kad tako dele svima neće biti dosta ni da imamo 3 vojvodine,a i nisi u stranci(verovatno).Danas sam dobio resenje odbijaju zahtev za povracaj na osnovu toga da je pokojna tetka drzavni neprijatelj ,
bio sam na usmenoj raspravi 2016 .11 mesec , dobio resenje da imenujem svestaka on odradi svoje preda im 25 maja 2017 .
Tetkin brat moj deda i negov otac optuzeni za izselenje srba , u vrhovnom sudu u subotici je dao izjavu deda koji je tada bio dete koje je moj pradeda izselio kod sebe na salas daih sakrije pred madare na osnovu toga je odbacena optuzba za ratne zlocine protiv njih .
Ovi u agenciji to i nisu uzeli u obzir i odbacili zahtev , kako mogu biti toliko pokvareni pic.... mat... kao da trezim da mi daju svoje trazim moje da mi vrate ali izgleda u ovoj jebenoj drzavi nikad nije niti ce biti zakona , sad im je sreca sto nemam vatreno oruzje , zavrsicu da ne budem banovan .
Pod uslovom da je parcela velicine koje potrazuje vlasnik,ako je veca onda moras cekati da jos neko dobije resenje.Ako je u katastar uknjiženo i konačna onda može da se uđe u posed sem ako je već dato u zakup nekom