Po kom osnovu drzava nudi obveznice? Nema zemlje ili je drugi razlog?Sta da se radi ako umesto zemlje ponude 15 % vrednosti te zemlje u obveznicama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po kom osnovu drzava nudi obveznice? Nema zemlje ili je drugi razlog?Sta da se radi ako umesto zemlje ponude 15 % vrednosti te zemlje u obveznicama?
Daj Savo ima i kod Madjara kao i svuda dobrih i losih ljudi, nemoj pljuvati celu naciju jer imamo i mi sugradjane druge nacionalnosti koji su odani ovoj drzavi, placaju porez i isli su u rat 90 ih, nisu zasluzili da ih neko vredja ako si ti ljut zbog pojedinaca koji su ti nesto nazao ucinili.A šta sam sada loše rekao,a ima i redovnih njih ne diram ,a ove zlotvore samo pola im od onog koliko meni žele.
Ipak znaš o ruskim zlodelima više nego ja,pa dali su terali majke da bacaju svoju decu pod led?
To ko je radio , sjeme mu se zatrlo , najezio sam se .A šta sam sada loše rekao,a ima i redovnih njih ne diram ,a ove zlotvore samo pola im od onog koliko meni žele.
Ipak znaš o ruskim zlodelima više nego ja,pa dali su terali majke da bacaju svoju decu pod led?
Mislim da su tu pogresili jer su crkvama i u opstinama gde je bila komasacija vratili kroz klasicnu supstituciju 100% a ovde gde nema komasacije nude 15% kroz obveznice i to na 10g.i to je po meni osnova za tuzbe za diskriminaciju pred stranim sudovima to je rumuniju skupo platila.Obveznica kao hartija od vrednosti je ok i tu nema puno rizika. Država svake godine izdaje obveznice i do sada je sve išlo korektno, sa naplatom istih. Meni je jedino čudan taj procenat od 15%, ako sam ja dobro shvatio. To je mizerija u odnosu kad je povraćaj zemlje u odnosu 100% od oduzete zemlje.
Zato izbegavaju konacna resenja uvek daju delimicna da nemozes da pokrenes sudske sporove jer prvo moras pred domacim sudovima a posle ides na strane i po meni kupuju vreme da se neko drugi kasnije bavi problemima oko odstete za izgubljene sporove i troskove advokata koji rade na procenat.Mislim da su tu pogresili jer su crkvama i u opstinama gde je bila komasacija vratili kroz klasicnu supstituciju 100% a ovde gde nema komasacije nude 15% kroz obveznice i to na 10g.i to je po meni osnova za tuzbe za diskriminaciju pred stranim sudovima to je rumuniju skupo platila.