Republička direkcija za robne rezerve - pšenica

Sve davno završeno i rešenje i novac.
Interesuj se kod skladištara kojeg si naveo u prijavi.

Pretrgli se.. Klasicna prica pisem ko zna koji put, najave 18 dinara - ne treba nikom psenica, daju 20 u zetvi narod odmah "oho, cuti kad nije 18" i onda 23+PDV za RR, da trcimo i da se sutiramo u d*pe, da nam deca igr'u i pev'u i da gledaju u asfalt... Niko nama nije kriv, sami sebe jeb*mo..

Da sutra ovaj nesretni preCednik "izadje" na TV i kaze "narode mora da se pristedi da nam za 2-3 najvise 4-5 do 10 godina bude bolje, od sutra jedemo svaki treci dan" mi bi se pobunili 2 dana a onda bi se on prekosutra pojavio i rekao "ajde ipak svaki drugi dan da jedete, malo je svaki treci" izljubili bi ga ko kuma..

'bem ti mentalitet..

Skladištar mi kaže da je prošle godine ulaz/izlaz bio 5,6%, plus kontrolna kuća 3.000.
Recimo da ukupni troškovi prodaje RR budu 6%.
Meni ostaje:
23*1,04=23,92din/kg
Jel tako otprilike?

Skladištar mi kaže da je prošle godine ulaz/izlaz bio 5,6%, plus kontrolna kuća 3.000.
Recimo da ukupni troškovi prodaje RR budu 6%.
Meni ostaje:
23*1,04=23,92din/kg
Jel tako otprilike?
Pa ulaz imas i ako njima prodas, tako da to nisu dodatni troskovi koje imas samo ako prodas RR psenicu....

Ja konkurisao ujutru odmah i 9 prvi dan za RR. Posle cujem da bcm u idvoru nece ni kupovati navodno puni silosi sa robom koliko imaju ugovor sa RR. Sto nisu izbacili onda opciju bcm kad biras skladistara. Nego zamlacuju narod.

Pre prvog avgusta neće ništa krenuti. Dakle 04.08. možda i krene nešto. Verovatno čekaju da vide kolika će se količina prijaviti i koliko kandidata ima. A onda će odlučiti koju količinu će otkupiti (ili sve prijavljeno il po neki % od prijave). Naravno uvek zavisi koliko para ima na računu RDRR.

Nazad
Vrh