Republička direkcija za robne rezerve - pšenica

Кића

Član
Učlanjen(a)
1 Feb 2022
Poruka
413
Obzirom da se RDRR poslednjih godina pojavljuje kao kupac žitarica na srpskom tržištu otvaram novu temu o otkupu pšenice. Nadam se da je u skladu sa pravilima foruma

Na početku bih postavio pitanje vezano za uslove otkupa pšenice roda 2024. godine: kako izgleda elektronski izvod RPG-a "overen elektronskim pečatom" Ministarstva poljoprivrede Uprave za agrarna plaćanja? Zamolio bih za brzi odgovor jer taj papir ne treba da bude stariji od 5 dana od dana prijave na Produktnoj berzi u Novom Sadu (a ja sam se juče prijavio). Ja sam odštampao izvod ali na njemu nema pečata, samo potpis V.D. direktora. Kako da dobijem taj pečat?

Imas opciju na e agraru kada podnosis zahtev za izvod da li zelis overen ili ne overen izvod..

Kvota je bila ispunjena u prvih par sati prvog dana...baš malo otkupljuju ove godine i pitanje je kolika je šansa za prolaz...

Ja nisam neko ko na forumu piše nešto tek da bi nešto bilo napisano osim kad se šalimo...
Svakako svaka informacija ili obaveštenje koja ne dolazi direktno od subjekta je ne zvanična....
Sa druge strane logika zdravog razuma i osnovna matematika sama govori da je 30k tona malo pogotovo što je minimum 20 za razliku od predhodnih godina kad je bilo 10t ..

Šta si mislio kada si rekao:,,Koliko poljoprivrednika ima pšenicu u silosima RR"
Pa svi koji su predali kod ovlašćenog skladištara za RR.
Pošto radim kod jednog samo njegovi kapaciteti silosa su oko 30000 tona.
Prošle godine su raspisali poziv i rekli da će otkupiti 200000 tona.Vrlo brzo su imali 50000 tona i zatvorili konkurs i više ga nisu ni otvarali.Sva sreća da sam konkurisao odmah po otvaranju i prodao pšenicu po 27 din.

Nazad
Vrh