Republička direkcija za robne rezerve - pšenica

Ja sam predao u 09:22 pokusavao sam od 9 pa nikako da prihvati samo izbacuje da je greska

Ja sam se prijavio u 9:03 h i dobio poruku na mail za prijavu. Od tada niko ništa niti zove niti pita. Zna li se šta se tamo dešava? Pre je bilo za nedelju-dve se sve završi. A ovo sada već toliko traje bez najave da će se pomeriti od samog starta.

Analiza je bila oko stotinak dinara po toni.I nikakve druge troškove nisam imao kod mog skladištara.Čuo sam da su neki skladištari zaračunavali neke troškove.

Meni stvarno nije jasno zasto se placa ta analiza. Jer ako sam ja predao psenicu i ona na vagi dobila ocenu (svi oni parametri) i posle oterao prikolicu i izrucio u one njihove ćelije pa se tamo izmesala sa ostalom. Sta oni sada mere. NISTA. A plati im se. Valjda je tako nesto oko 100 din po toni. Drugo je da ja sada doteram psenicu pa je oni provere.
I ja sam imao ranijih godina da mi silos uzme 1-2% na neku manipulaciju. Koju ne znam. Ta psenica je tu. Silos je njihov ovlasceni skladistar. Nemaju RR svoju posebnu celinu gde lageruju. Njima treba to da obracunaju kada oni posle to izvlace.
Ali moze se i jednima i drugima. A mi samo placamo. Udri po nasim ledjima.

Nazad
Vrh