worm
Član
mnogo mi to nesto para za to godiste a i lose su gume
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E to sam hteo ali nisam smeo napisati.zorancile je napisao(la):Ipak je mnogo jeftiniji od Fendta, a po kvalitetu je isti.
Ovo nisam razumeo.Ajd malo pojasni.KishRobert je napisao(la):Hval'te me usta,da vas ne pocepam!
milos bota je napisao(la):kako misliš vazdušar
diklofen je napisao(la):Zvao sam Ćoriće da vidim šta imaju da prodaju od traktora.Nedelja beše i nazove me gazdin sin i kaže da imaju maseya od nekih 120-130ks za 10000evra.Ajd reko pošto mi nije daleko da odemo ćale i ja da pogledamo.Imao sam samo 8000evra i još mi on na to reče da te 2000e nisu problem ako mi traktor odgovara.Mi otišli kad on traktor veoma lep sa dobrim gumama ali vazdušno hlađenje.Svaki klip tj. stublina ima svoju turbinu za hlađenje.Znači 6 stublina sa šest turbina za hlađenje i sve su vezane na jednu osovinu koja ide kroz njih.Mi ga upalismo što se kaže na zez.Jako je lepo radio ali je bilo dosta ulja ispod njega koje je curilo iz nekog dela hidraulika.Kabina je bila velika i komotna.Menjač mu je bio vozaču među nogama kao na recimo IMT traktorima.
E sve Vam napisah ali koji je broj modela to nisam upamtio.
Što se delova za moj reno tiče problema nema dok je tu Panostib