putin
Član
Знам на кога мислиш,онај што је из Србије дошао са Чукарица таблама,није то тај.И он је продат ал мислим да је све уреду са трактором.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po meni nema razlike, pitao sam jer nisam bio siguran. Trebaju mi i poluosovine koje ulaze u diferencijalu a spolja se na njih kace dobosi kocnica... Ima li neko info gde se mogu nabaviti delovi, neki rashodovan itd?A u čemu je razlika pitanje je...
Jel mogu da se peru?Ili po kataloškom broju ,naručiš u Mikron Sirig donaldson filter.Po kućištu ,izgleda kao kod MF,žičani filter.
Mislio da se možda ne menjaju,sad kad sam izvadio vidim da se menjaju.Kakvo pranje, menjaj ih na svakih 500 sati i gas.
Zameni i ulje, nije neka stavka.
"Рено" је то - терај код Бокија.Potrebna pomoć.
Kod vecine trgovaca nema probe u njivi...probas u dvoristu ili na ulici kao auto i to je kao to...Od kad on stoji u oglase ...kad sam ga pitao preko telefona da mu platim za gorivo i jos 2 puta toliko, da se masina proba u nekoj njivi,da se zagreje dobro sva ulja, dobio sam odgovor kako oni kao nemaju masinu adekvantnu za njega,nema od koga ni da pozajmi itd itd,ni ne secam se tacno,mislim da ima preko godinu dana kako sam zvao.Ne mozes ti videti njegovo ,tu i tamo,realno stanje bez dobrog zagrevanja u njivi pod konstantnim opterecenjem,to po ulici i selu malo da se provoza je nista i ne dolazi u obzir ako bih ja kupovao traktor taj ili bilo koji drugi.
Isto kao onaj 826 od Jugokomercije,ono je 3+ godina u oglasima ,jako lepo deluje spolja,kabina vec unutra lose,a realno mehanicko stanje ko zna ....
Koliko sad trazi za taj Renault 836 kod krusevca ?.
Sad sam išao da vidim, nema.Vidi da li ima kao MF sistem za spuštanje ili dizanje hidraulika ako otkaže struja .Nalazi se ispod leve trube gledano od pozadi.
laptop and keyboard