Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
pozdrav za sve forumaše moželimi ko reći na biračkoj kutiji na renault traktorima sa pauershift mjenjačima gdjesu elektro ventili šta sačinjavaju indikatori na toj kutiji ,koju ulogu imaju ? pozz za sve i ako može neko dami odgovori
Bavljenje povrtarstvom mi najvise oduzima vremena.
Ali ako dobro pogledate snimke viecete da je I treci clan camnom u traktoru.
Iza vozacevog sedista na donje staklo vdi se da je I moja cerkaod 2,5god sa nama na oranje doduse tokom snimanja je spavala...
A evo i jednog snimka iz kabine...
[video=youtube_share;pWZWiP_kvoo]http://youtu.be/pWZWiP_kvoo[/video]
Regent je pre pocetka sezone ponovljen novim oraonicima, grudima, plazovima I crtalom.
A na posldnjem snimku se vidi kako ga rendzer vuce, samo sam zabovio da izmerim brzinu kretanja...
Inace sto se traktora tice do sad sam sredjivao luft I prednjem nosacu trapa I ventilator u kabini koji mi zadavao velike muke jer je veoma nezgodno kad pocnu da se magle stakla a ako otvorim neki prozor postaje hladno u kabini...
pozdrav za sve u prije postavljenom mom pitanju je riječ o renault temisu 550x i moželimi ko reći gdjese mogu nabaviti lamelice za pauershift za taj traktor i ako ko ima dami pošalje broj tel i unaprijed vam se zahvaljujem pozz