zeljko025
Član
pa jel se moze zakazati i odraditi atest? I koja je cena atesta?Nemože bez atesta o promeni namene šasije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa jel se moze zakazati i odraditi atest? I koja je cena atesta?Nemože bez atesta o promeni namene šasije.
Imaš li saglasnost proizvođača (zastupnika) prikolice da može da se prepravi u traktorsku prikolicu?pa jel se moze zakazati i odraditi atest? I koja je cena atesta?
Bio sam danas po saobraćajnu, posle tačno 5 meseci. Jedva je pronašla. Ali bila je tamo, čekala meLjudi zaboravio sam da podignem saobraćajnu od prikolice u supu. Krajem jula sam dobio tablice i nalepnicu, a zaboravio sam da odem po saobraćajnu. Šta mislite da li će biti problema? Imam potvrdu o registraciji.
Taj problem sam imao i ja pre par meseci.... Otpala tablica. Ako je tablica na tebi, samo izjava i potpis i ćao... Ali ako se tablica vodi na prodavca i on prodao bez tablice, e onda zajebavaju... prodavac mora da vija to, da je odjavi i daje izjavu u supu. Nećeš moći ti. Mene su tako zezali. Skoro da sam odustao.Kupio prikolocu sa urednim papirima a izgubljena tablica, koja je sad tu procedura?