Registracija traktora kombajna i prikljucnih masina

Prošle godine za auto prikolicu mi uzeše 4500. Pregled se sastoji od dve slike. Prva na početku, druga na kraju neke obeležene staze. Ukupno 5 minuta!
Strašno je šta im dozvoljavamo. I sad će opet za neki dan. Moram kod njih :(

Ove godine registrovao sam SAMO auto i NIŠTA VIŠE !!!!!
Daj za traktor, pa prikolicu, pa osiguranja, jeftinije me da "častim" koga već treba, ako me u'vate, i ćao, što reče Šojić....
Skupo neko slikanje, k'o da sam u svatovima a ne na tehničkom.....

Јефтиније је фоткање сад у сватовима него на техничком .....на техничком 5 фотки, 5 црвени....у сватовима 5 фотки, црвена и можда мало преко

Послато са Mi 9T помоћу плуга

Jes da nije za ovu temu,ali je najposecenija ,da li neko zna da li prilikom registracije auta,slikaju tablu sa sijalicama,pali mi se ponekad check engine,i gasi kad kako,auto lepo ide?

Njihova je obaveza da slikaju odometar tj pređenu kilometražu. Različito tumače propise, pa treba naći odgovarajući tehnički...

Ja radim na tehničkom slika se instrument tabla a slika pored automobila imam više nego cela estrada. Ali šta da se radi propisi su propisi a tek će da bude katastrofa kada krene primena novog pravilnika od 01.07 2021.

Meni su rekli da ne sme ništa da, sija na kontrolnoj tabli.. A sija mi sa ne radi sijalica za tablicu, pa me zezali al prošao sam

Meni auto slikaju samo spolja a svetla ne gledaju uopšte. Samo na valjke i teraj dalje...

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Da auto se slika spolja sa sve četiri strane i instrument tabla da se vidi kilometraža i ako su fabrički zatamnjena stakla slika se slovo V a ako su folije slika se nalepnica i stavlja se dokaz iz ABS-a.

Пикадинац, шта ће тачно да траже од 01.07.2021? Што нису до сад тражили?

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Pa uvode se novi instrumenti za merenje vlage u kočionom ulju, meriće se sila na predali kočnice, znači meri se sila kojom ti aktiviraš kočnice. Mnogo će biti pooštreni kriterijumi izduvnih gasova, postojaće njuškalo noim se utvrđuje da li vozilima na TNG curi gas, plus snimanje kamerom ceo tok pregleda tako da će neki čika moći da gleda šta ja radim i kako radim, sve ovo znači da svi tehnički koi žele da nastave to da rade moraju kupovati novu opremu a to koštaaaa što znači da će biti skuplji tehnički znači meni veća plataaaaaa ::suncanje:: :ppozdrav: ;) :haha: :osmeh: (y)

Skuplji tehnicki od trenutnog? Pa mislim da će sve manje ljudi raditi teh na polj mašine. Ovo sad je već deračina, a ne još da podignu cene...
Ja radim samo putnički program i laki teretni do 4000 kg NDM malo ljudi ne razume situaciju pre je tehnički koštao 1000-1500 din a provizije na polise su bile 25do čak i 45% u zavisnosti koliko realizuješ u toku meseca. A sada je proviziju država smanjila na 5% i zato je tehnički poskupeo. Povrh svega ranije tehnički nije imao vremensko ograničenje pa si dnevno radio i po 50 tehničkih moj rekord je 52 komada. A sad ja mah mogu 12 komada.

Tehnički je imao toliku proviziju od osiguranja?
Razumem ja da je vremenski ograničeno, pa zbog toga dnevno ne mogu da urade na istom nivou kao pre, ali to ne menja činjenicu da im je ostao isti broj klijenata i pregleda na godisnjem nivou, barem kod mene u opštini sam to primetio.

Klijenti kod mene zakazuju pa sam recimo imao zakazane sve termine za dve nedelje unapred u vreme vanrednog stanja se radilo kao nikad do sada. Obzirom da si ograničen vremenom trajanja pregleda neke stranke i odu tamo gde ima termina ranije sve u svemu tek će biti frke da i ja razmišljam kako će moj auto proći.

Jel se mogu registrovati zmajevke sa ovim kamionskim gumama ?.Znam da se nesto pricalo po forumu,a i ovako sam cuo ,da nece moci,mada i dalje vidim dosta tih prikolica sa takvim gumama...nzm sad...

Nazad
Vrh