Ristaa
Član
i to pod uslovom ako ti daju trajne, kod nas koliko se secam koga su jednom zaj. za te godisnje reg. tako mora i dalje, al njsam siguran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako si prosao,sta traze...jesi skidao nastavke?Mirne su godinu dana...
![]()
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Traka je najmanji problem...ali npr upariti svih 8 guma(ili bar 4) po prikolici moze dostici cenu same prikolice...nama trazili dva mala katadioptera nazad(mali trouglovi) veliki trokut,ispravna signalizacija,potvrdu o prenameni prikolica,vazdusni sistem.Do sledećeg tehničkog godinu dana, do tad može još svašta da izmisle, a opet može da se desi da prodjem i bez te trake...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Slicno je i sa traktorima, onaj koji se kreće po njivama i seoskim putem je trajno, a onaj koji se kreće po magistralnom putu npr neke firme traktor mora svake godine, tako vrv i kombajn koji se kreće magistralnim putem ucesnik u saobraćaju. Ne znam ni sam zakon je naopak.. Citam od 5 jula 2021 god tehnicki neće proći 50odsto vozila u srbiji samo ekologija, golf 2, 3 nista neće moći da prodje.Nisam to cuo,ali mi nije jasno zasto su neki kombajni(npr Zmaj) registrovani trajno a neki na godinu dana....A svi imamo te nove tablice i nalepnice.