Registracija traktora kombajna i prikljucnih masina

ima nove tablice, nema tehnicki , a ona nalepnica na staklu nije "trajno registrovan" vec je neki datum 2012.

da li je za menjanje saobracajne potrebno da prethodni vlasnik ode u policiju, posto je saobracajna vec kod mene ?

o.k , znaci prethodni vlasnik mi nije potreban nako sto se overi ugovor ,
sad samo da li treba tehnicki kada se menja saobracajna ?

Treba ti,sa cim ces da odes u mup ako nemas tehnicki

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Ako nije dugo registrovan-radjen tehnicki tipa 2-3 godine a ima nove tablice morace svakako nove tablice da uplati.. Bar smo mi morali kad smo kupili traktor kojem nije tehnicki radjen 2 godine

Za putnička i teretna vozila ako istekne registracija više od 2 meseca mora se menjati i tablice i saobraćajna.

evo apdejt. Bio sam SUP
- Treba overen kupoprodajni
- Saobracajna
- Uplata takse za novu saobracajnu i novu nalepnicu
- Polisa osiguranja
- Tehnicki pregled

Tehnicki ne bi ni bio potreban, ali posto nema trajnu registraciju (nalepnicu) onda mora i tehnicki.
Tablice se ne menjaju.

Overa kod notara 2 primerka = 1440 din , za ostalo vam javim kada prodjem tehnicki

Nije da tehnicki ne mora zato sto nema trajnu registraciju nego zato sto nije istekla polisa. Odnosno, verovatno ti je istekla polisa pa ti treba tehnicki, nema veze sa nalepnicom..

Au, pa nije baš jeftino. Ja se spremam da na proleće sredim svetlosnu signalizaciju i da mog fergu konačno registrujem. Poslednja registracija i tehnički bili pre 20 godina (imam zelene duguljaste table). Uz saobraćajnu išao i onaj beli kartončić gde se svake godine trebao upisati obavljen tehnički. Jedino što mi ne treba overa ugovora, sve ostalo znači mora.
Da nisi ti Vik uzeo neki od 300 ks, moj ferga je 39 ks, možda će dažbine biti duplo manje?

Au, pa nije baš jeftino. Ja se spremam da na proleće sredim svetlosnu signalizaciju i da mog fergu konačno registrujem. Poslednja registracija i tehnički bili pre 20 godina (imam zelene duguljaste table). Uz saobraćajnu išao i onaj beli kartončić gde se svake godine trebao upisati obavljen tehnički. Jedino što mi ne treba overa ugovora, sve ostalo znači mora.
Da nisi ti Vik uzeo neki od 300 ks, moj ferga je 39 ks, možda će dažbine biti duplo manje?
belarus 1025 (105KS)

Nazad
Vrh