Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Morace svakako da promeni saobracajnu da bi bilo na njegovo imeZasto da menja tablice ako ista opstina
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Mozda je za traktor drugacije jer je registracija trajna a polisa treba da se obnavlja ?!Za putnička i teretna vozila ako istekne registracija više od 2 meseca mora se menjati i tablice i saobraćajna.
Ko ti je to rekao?To su kod nas glupo uradili, ako je bele table ne moze traktor, ako je na zelene ne moze auto, a u nemacku mogu da voze na jedne table vise automobila
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
da, verovatno je zbog toga...Nije da tehnicki ne mora zato sto nema trajnu registraciju nego zato sto nije istekla polisa. Odnosno, verovatno ti je istekla polisa pa ti treba tehnicki, nema veze sa nalepnicom..
belarus 1025 (105KS)Au, pa nije baš jeftino. Ja se spremam da na proleće sredim svetlosnu signalizaciju i da mog fergu konačno registrujem. Poslednja registracija i tehnički bili pre 20 godina (imam zelene duguljaste table). Uz saobraćajnu išao i onaj beli kartončić gde se svake godine trebao upisati obavljen tehnički. Jedino što mi ne treba overa ugovora, sve ostalo znači mora.
Da nisi ti Vik uzeo neki od 300 ks, moj ferga je 39 ks, možda će dažbine biti duplo manje?