Paracinac83
Član
Prvi put da mi je danas stigao mail od euprave da istice registracija.
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za sta je stiglo ? Posto poljo masine imaju trajnu registraciju..Prvi put da mi je danas stigao mail od euprave da istice registracija.
Imaju trajnu registraciju ali polisa osiguranja nije trajna a na njoj piše kada ističe.Za sta je stiglo ? Posto poljo masine imaju trajnu registraciju..
Kod nas u selu,pre 20-25 godina,čovek kupio Fiat Cromu iz Nemačke.Stavio tablice,napred NS nazad BG,takve je imao.Ja sam video jednog koji je na traktor stavio jednu tablicu, a drugu stavio na prikolicu.
Traktor sme da vuče samo priključno vozilo koje je predviđeno za to, a to znači da mora da ima zelene table.Isto tako auto ne sme da vuče ništa što ima zelene table.Kazni te po ZOBS član 69.Baš me zanima šta bi pisali kao prekršaj tj koji član ako je prikolica registrovana, uredno zakačena na kuglu i ima signalizaciju. Prikolica od auta može da ide bar 80km/h, što traktor ne može da razvije. Ni jedna njena konstrukciona osobina auto prikolice nije narušena kada je vuče traktor.
Da to znam ali rece registracija pa sam pomislio bukvalno.. Meni nije stizalo za isticanje polise..Imaju trajnu registraciju ali polisa osiguranja nije trajna a na njoj piše kada ističe.