Registracija traktora kombajna i prikljucnih masina

Meni je istekla Saobraćajna, a na nalepnici (vinjeti) na traktoru piše "trajno", objašnjenje u PS u Irigu je bilo, nema veze što je istekla, ne mora da se menja ako traktor koristim na teritoriji Republike Srbije, a ako hoću traktorom u inostranstvo, ili sam ga prodao u inostranstvo, da ga izvozim, mora da se menja Saobraćajna....
Naravno, postojeće tablice ostaju, jedino se moraju menjati ako su toliko oštećene da su oznake na njima neprepoznatljive i nečitke..

Da li auto prikolica , uredno registrovana, sme da se vuce sa traktorom? Mislim na one manje jednoosovinke, kockaste?

CIni mi se da je negde bilo pisano, al ne mogu da nadjem sad gde

On kaže ako je registrovana na zelene table onda ne može da je vuče sa autom. Koliko sam shvatio njemu treba varijanta da je vuče i sa autom i sa traktorom...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

To su kod nas glupo uradili, ako je bele table ne moze traktor, ako je na zelene ne moze auto, a u nemacku mogu da voze na jedne table vise automobila

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Vukao sam do Rume neregistrovanu auto prikolicu , registrovanim traktorom....
Niko me nije dirao....
Prikolica je po PS-u, svetlosna signalizacija, trokut za spora vozila, jedino nema registarsku tablicu.... 😂
Baš sam rizikovao.... :p

Poslednja izmena:
Kod nas par njih vuku registrovanu auto prikolicu bele table sa Qwadom koji ima Zele table i nije bilo problema ako je signalizacija uredu . A daje prekršaj to stoji . Tako su mi rekli saobraćajci

Baš me zanima šta bi pisali kao prekršaj tj koji član ako je prikolica registrovana, uredno zakačena na kuglu i ima signalizaciju. Prikolica od auta može da ide bar 80km/h, što traktor ne može da razvije. Ni jedna njena konstrukciona osobina auto prikolice nije narušena kada je vuče traktor.

Na prošlim protestima stoje 2 IMT 577 jedan pored drugog.Ide inspektor bezbednjak i redom popisuje brojeve tablica.Jednom nastade metež, pali se jedan 577 i odlazi.Ladno isti brojevi tablica na traktorima tj.jedne tablice na 2 traktora.Sklanjaj da ti ne napišem kaznu da se češeš gde te ne svrbi. 🤣

Па то су "близанци" један број на више возила. Било пре, и сада их има, џабе закон о безбедности саобраћаја .

Nazad
Vrh