Registracija traktora kombajna i prikljucnih masina

Pregledao sam zadnjih 15-20 stranica i nigde nisam naisao da je neko registrovao traktorsku prikolicu rucne izrade,da li je to moguce i koja je procedura po tom pitanju?

Pregledao sam zadnjih 15-20 stranica i nigde nisam naisao da je neko registrovao traktorsku prikolicu rucne izrade,da li je to moguce i koja je procedura po tom pitanju?
Некада је требао печат од машинског факултета и то се радило на техничком. Долазили су људи са факултета и прегледавали такве приколице радили атест, и ако је све ОК добијеш папире за регистрацију или се терало код њих на факултет. Сада то више не пије воду наши квази "стручњаци" су и људе са машинског факултет понизили и унизили и њихово знање и реч бацили под тепих. Сада ни оригинал по њиховом некад тешко прође на техничком прегледу.

Da ,a u nekim drzavama registrujes sta hoces,ima neka osnova koja se mora ispostovati po pitanju kocnica,signalizacije i to je to,ne kao u ovoj zajebini zvanoj srbistan ....

Rat Rods :LOL: ,da se poplasis od automobila,ali sto bi amuri rekli road/street legal ...1000-1500hp ,no problem.

Juče pričamo tašt i ja. On kaže, da nosi traktore na tehnički ali ne ide posle u sup da izvadi polisu. Nosi sa sobom samo taj list sa tehničkog kad vozi traktor negde. Ne bih trebalo da se odradi i polisa? Kaže da su ga zaustavili policajci i nisu kaznili. Šta vi mislite o tome?

Polisa nije obavezna, barem je tako bilo ali ipak bez nje ja nebih išao u saobraćaj
I ja sam mu rekao to. Bez polise nema osiguranja pa ako se nešto desi leti kazna samo tako. Nije mi jasno, zašto onda da se radi tehnički, ako se ne uplaćuje osiguranje. Po meni tehničke je bez veze, jer ne gledaju ništa. Barem osiguranje vredi nešto.

Nema to veze sa kaznom ti ako si kriv dobices kaznu i sa polisom nego zbog odstete

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Nazad
Vrh