Zile.1982
Novajlija
Pregledao sam zadnjih 15-20 stranica i nigde nisam naisao da je neko registrovao traktorsku prikolicu rucne izrade,da li je to moguce i koja je procedura po tom pitanju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Некада је требао печат од машинског факултета и то се радило на техничком. Долазили су људи са факултета и прегледавали такве приколице радили атест, и ако је све ОК добијеш папире за регистрацију или се терало код њих на факултет. Сада то више не пије воду наши квази "стручњаци" су и људе са машинског факултет понизили и унизили и њихово знање и реч бацили под тепих. Сада ни оригинал по њиховом некад тешко прође на техничком прегледу.Pregledao sam zadnjih 15-20 stranica i nigde nisam naisao da je neko registrovao traktorsku prikolicu rucne izrade,da li je to moguce i koja je procedura po tom pitanju?
Važilo jer do 30.12.2024Jel vazi i dalje na dva svedoka?
I ja sam mu rekao to. Bez polise nema osiguranja pa ako se nešto desi leti kazna samo tako. Nije mi jasno, zašto onda da se radi tehnički, ako se ne uplaćuje osiguranje. Po meni tehničke je bez veze, jer ne gledaju ništa. Barem osiguranje vredi nešto.Polisa nije obavezna, barem je tako bilo ali ipak bez nje ja nebih išao u saobraćaj
Ako napravis prekrsaj dobij kaznu za to, za nevadje u polisu i placas odstetu iz dzepa.Nema to veze sa kaznom ti ako si kriv dobices kaznu i sa polisom nego zbog odstete
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Kratko i jasno, NE...Jel vazi i dalje na dva svedoka?