mirosti
Član
Ja gledao, ali nisam čuo da balansiranje točkova ima veze sa krivim diskovima.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Do 3m ide bez pratnje,za 3,01i preko treba tehnička pratnja i malo više perpitetija na granici.Ovako do 3m prevozniku najlakše dozvola i gas.Da li neko zna,
kada se radi izvoz kombajna u Makedoniju, da li prilikom transporta mora da se skida heder? U pitanju je kombajn Zmaj 135, radna širina hedera 3 m. Kažu mi da bi prešao preko granice mora heder da bude skinut.
Pa skinite ga,i ja sam skidao,nije sad neka velika muka.Da li neko zna,
kada se radi izvoz kombajna u Makedoniju, da li prilikom transporta mora da se skida heder? U pitanju je kombajn Zmaj 135, radna širina hedera 3 m. Kažu mi da bi prešao preko granice mora heder da bude skinut.
Dao sam obećanje i evo ispunjavam ga.Evo jedan info, može biti od koristi. Imam fergu 86 godište bez kabine i zadnjih desetak godina ga nisam registrovao zbog famoznog problema sa zašt. ramom, kojeg nemam, a bili su skupi pa još atesti za ram pa atest posle ugradnje... Izađe neki poziv Agencije za bezb. saobraćaja da se prijavi ko hoće , spremi dokumentaciju i pošalje, pa ako prođe, dobije zašt, ram sa sve atestom, kao i plaćeno atesiranje posle same ugradnje... Spremim ja to sve i pošaljem. Posle tri nedelje dobijem poziv da uplatim neku taksu od 900 dinara i potpišem neke izjave.. Sad čekam da vidim kako će se stvari dalje razvijati. Svojevremeno gledao neki oglas za ram sa kačketom i to još na preklop iz Mladenovca ali bilo dosta skupo, pa još atesti..
Sledeća informacija kad dobijem ram![]()
Montiranje moraš sam uraditi, a rekao je da će za mesec dana neki doći i da obiđu da provere. Bilo par slučajeva da su ljudi preprodali ram, neki prodali traktor pa došli da preuzmu ram, ima svašta u našem narodu.Znaci onda montiranje nije na licu mesta kako su rekli
Ja jos cekam za moj