Kao što obećah, evo kratke priče o registracije IMT jednoosovinke koja nije imala nikakve papire.Prvo sam se namučio dok sam našao broj na šasiji, na pločici se videli samo brojevi "tip prikolice 682.5 9", međutim onaj drugi, jedinstveni broj šasije, ne ceo...isprekidano....
Malo finog šmirglom, malo žicom za sudove i razređivačem, dođoh do broja na samoj šasiji.
Na tehničkom kao svašta traže, ali baš i nije tako...osim svetla za tablice (krajnja budalaština) el. instalacija je bila kompletna i ispravna, trokut za spora vozila.Ono što nije imala je vazdušna instalacija, dok je hidraulična ispravna, međutim to uopšte nisu ni gledali.
Što se tehničkih podataka tiče, skinuli sa net-a za prikolicu 682.5 9, a godište stavili po "želji".
Pored izjave 2 svedoka da je prikolica u mom vlasništvu bar 5 godina, traži se uverenje o reg. polj. gazdinstvu ili vlasništvo bar 50 ari zemlje.
Od svega toga nisam imao ništa osim ugovora o poklonu od pok. majke koja je bila vlasnik zemlje koju radim.(Inače u katastru je taj predmet prepisa na moje već dve godine).
Na tehničkom mi rekli da pokušam sa tim, ali nisu bili sigurni da će to proći...međutim, prošlo je...Dobih i tablicu i nalepnicu, cela zajebancija; tehnički, izjava, overa izjave kod notara, tablica i takse) izašla je 13 000 din.
https://freeimage.host/i/HNUgW12]
[/URL]
[/URL][/url]