Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za račun ne znam ali mislim da mora biti na nosioca domaćinstva a izjava za članove ima. Mene su vratili sa šaltera da ih ispunim jer ih nije bilo u koverti a nisam ni znao da mora. Inače imam dve njive koje su tek ove godine prešle u vlasništvo na dva člana a imam i njiva gde vlasništvo po njivi deli više osoba. Svaku njivu u kojoj nosioc domaćinstva nije vlasnik 1/1 moraš uneti u izjavu koju potpisuje vlasnik a gde je u njivi više vlasnika onda po izjava za svakog od njih.Postovane kolege,
Treba da promenim nosioca poljoprivrednog gazdinstva sa zene na mene, pa me interesuje da li treba da otvorim novi tekuci racun na moje ime jer je predhodni bio na zenino ime i da li postoji obrazac izjava clanova poljoprivrednog gazdinstva o promeni nosioca.
Mras otvoriti novi racun na tvoje ime.Postovane kolege,
Treba da promenim nosioca poljoprivrednog gazdinstva sa zene na mene, pa me interesuje da li treba da otvorim novi tekuci racun na moje ime jer je predhodni bio na zenino ime .
pa ako imaš nove parcele da dodaš onda ti treba posedovni lis i ako im do sada nisi podneo novi posedovni list
ako im do sada nisi dostavio novi poseddovni list POTREBAN TI JE za obnovu registracijeTo oko novog posedovnog lista mi nije jasno? Piše da stari posedovni listivi ne važe ni u slučaju produženja registracije. Izgleda da za svaku parcelu mora neki novi posedovni listovi na novom obrascu koji je u međuvremenu izašao. Znači i za produženje moraju da se obnove listovi, ako ranije već nisu napisani na novom obrascu? Ili sam ja tu nešto pogrešno razumeo? Ja bih samo da obnovim gazdinstvo bez promene. Da li ću morati da dopunim te posedovne NOVE posedovne listove?
Имаш. Тако и ја радим.ljudi, da li imam pravo da ja moju zemlju dam drugom u zakup a da tudju zemlju uzmem u zakup i da ostvarim subvenciju?
ljudi, da li imam pravo da ja moju zemlju dam drugom u zakup a da tudju zemlju uzmem u zakup i da ostvarim subvenciju?
Danas prosao pored trezora...guzva kao da je prvi dan obnove.Video lika za kojeg znam da zemlju daje u zakup,a gura se da preda za subvencije...takvih sad ima pun kufer.