sirimavo
Banned
Da li neko zna ukoliko nema nikakvih promena na gazdinstvu (sto se tice obradivih povrsina) da li treba obnavljati registraciju ili ce to kao prosle godine biti reseno (bez predavanja papira za obnovu registracije gazdinstva)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da vas sam pitao jer sam ja zbog jedne zemlje tuzen i zavrsio sad na sudu,zemlja je otudjena prosle godine a ja imam ugovor do kraja 2014 godine tj jos 2 sezone useva i sad zele novi vlasnici da me preko suda oteraju sa zemljista uz svedoke da nisam placao zakup i da je novi vlasnik ulozio oko 200 kg po jutru u vestacko djubrivo,pa sam ja zaorao ... a bilo mi je napametnije da sam preko suda pokrenuo smetanje poseda mada nisam ocekivao na ovakav nacin da zavrsim na sudu.Ako je pitanje bilo upuceno meni,da-imam ugovor,ali je dogovor bio da ove god te parcele neregistrujem.
pa šta ti misliš što se ovde vodi tolika debata šta i kako ako će sve biti kao prošle godine prošle godine je bilo tako zbog izbora a ove godine druže poneseš užinu flašu vode i stoličicu pa čekaš u redDa li neko zna ukoliko nema nikakvih promena na gazdinstvu (sto se tice obradivih povrsina) da li treba obnavljati registraciju ili ce to kao prosle godine biti reseno (bez predavanja papira za obnovu registracije gazdinstva)
Drugari,ja sam jesenas otvorila gazdinstvo i ovo mi je prva obnova.nemam nikakvih promena.Da li treba samo da upisem sifru sta cu gajiti ili moram da predam i izvod iz katastra .Zbunili me oni operati koje pominjete.u pitanju je opstina Kovin,pa ako neko zna,napisite .
.
trebao si pokrenuti tuzbu za ometanje poseda...ti si u posedu dokle ugovor vazi a nakon isteka ugovora u posed stupa novi vlasnik..imam slicnu situaciju,vlasnik je umro prosle jeseni a ja imam ugovor do kraja 2016,advokat mi je rekao da u slucaju da naslednici udju u posed odmah podnesem tuzbu(clan 599 zakona o obligacionim odnosima sve pojasnjava).Da vas sam pitao jer sam ja zbog jedne zemlje tuzen i zavrsio sad na sudu,zemlja je otudjena prosle godine a ja imam ugovor do kraja 2014 godine tj jos 2 sezone useva i sad zele novi vlasnici da me preko suda oteraju sa zemljista uz svedoke da nisam placao zakup i da je novi vlasnik ulozio oko 200 kg po jutru u vestacko djubrivo,pa sam ja zaorao ... a bilo mi je napametnije da sam preko suda pokrenuo smetanje poseda mada nisam ocekivao na ovakav nacin da zavrsim na sudu.