Uzmeš obrazac ugovora u Trezoru i ispuniš pa fotokopiraš i overiš u opštini. Na overu moraju ići i tvoji roditelji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas u Bačkoj Palanci nije potreban ugovor za zakup ako je zemlja na nekom od članova domaćinstva, samo sa drugim licima.Obavezan ugovor izmedju vas.
Jeste li clanovi iste porodice , na istoj adresi?ako moze savet , hteo bi da regisrujem gazdinsto na sebe a zemlja je na ocu i majci. koja je procedura sto se tice papira, znam za formulare , interesujeme dal ja treba da pravim neki ugovor sa njima, il sta vec.
Trebalo bi...jedno tvoje,jedno tatino,na primer.Da li moze registracija dva gazdinstva koji su na istom kucnom broju, tj. istoj adresi?
ljudi za kredit mi traze ismirenje poreskih obaveza,.. a nece da mi objasne sta znaci to?.. dalineko od vas zna sta sve spada pod poreske obaveze poljoprivrednika ??hitno mi je