crnjanin
Član
Znači počela je trka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I kad počinje obnova.markokurjega je napisao(la):Meni malopre stigli poštom papiri za obnovu gazinstva.Tačni su nema šta
Pošto se i moja zemlja vodi Rumskoj opštini a ja imam prebivalište u St.Pazovi polj. gazdinstvo sam morao da registrujem u onoj opštini gde je mesto prebivališta, u tvom slučaju u Novom Sadu.mzupunski je napisao(la):treba mi mala pomoc. naime, na oca je registrovano gazdinstvo kao sporedna delatnost posto je on zaposlen. e sad ja bih zeleo da odjavim gazdinstvo sa njegovog imena i prijavim na sebe, posto posao nemam, studije teku, samim tim da mi tece i radni staz... interesuje me da li ja mogu u rumi gde mi je i zemlja na svoje ime registrovati pg s obzirom da mi je prebivaliste u licnoj karti u novom sadu, tj da li mogu registrovati u rumi pg iako sam novosadjan?
znaci tako...ajd videcu onda sta cu, dal cu vratiti adresu na rumu, ili cu u ns pokusati odraditi registraciju... u svakom slucaju hvala tiMića967 je napisao(la):Pošto se i moja zemlja vodi Rumskoj opštini a ja imam prebivalište u St.Pazovi polj. gazdinstvo sam morao da registrujem u onoj opštini gde je mesto prebivališta, u tvom slučaju u Novom Sadu.mzupunski je napisao(la):treba mi mala pomoc. naime, na oca je registrovano gazdinstvo kao sporedna delatnost posto je on zaposlen. e sad ja bih zeleo da odjavim gazdinstvo sa njegovog imena i prijavim na sebe, posto posao nemam, studije teku, samim tim da mi tece i radni staz... interesuje me da li ja mogu u rumi gde mi je i zemlja na svoje ime registrovati pg s obzirom da mi je prebivaliste u licnoj karti u novom sadu, tj da li mogu registrovati u rumi pg iako sam novosadjan?
malo im je glup taj njihov sistem, zar nije logicnije da registrujes tamo gde ti je zemlja i u toj opstini da sve resavas... al ajd boze pomozi... cekam da stignu papiri na adresu pa da krenem sa time polakoMića967 je napisao(la):MZupinski nisam ti napomenuo da PIO uplaćujem i Rumi jer mi je u toj opštini zemlja.
Taman sam hteo da pitam,da li je ko dobio papire...sta kazu?jednostavnije?diklofen je napisao(la):Stigli papiri za obnovu.Sve jasno i lako.Napokon i normalno upustvo za popunu.