Registracija poljoprivrednih gazdinstava

Da li i ove godine može posebno za dizel,seme i veštak,sukcesivno po prikupljanju ili sve zajedno.

Moze svaka "vrsta" posebno ali mora biti odjednom predat ceo iznos!

23.04. sam uplatio pio, a potvrdu su sami slali,nisam trazio.
Juce nisam stigo na red, tek danas u podne.I u B.Topoli dele redne brojeve, po 10 ljudi na svakih sat vremena.Dnevno 50(+ oni preko veze).Guzva velika.

Na sastanku kod Cvetkovica dogovoreno da poljoprivreda dobije vise para kako bi isplatili dugove iz 2008 godine u sto kracem roku .te da obaveze po osnovu regresa za 2009 budu isplacene do kraja 2009./Teletekst b 92/

ja sam danas bio da predam racune i u 13.15h nije bilo nikog, milina!
inace ja predajem u filijali poreske uprave u Kuli

Danas sam predao sve papire.
Zanimljivo da nije bilo gužve.
Čak su i u Trezoru bili jako prijatni. Pohvala za njih. :bravo:

Bojim se da je svaki deseti poljoprivrednik ispunio uslove za subvencije, pa zato nema guzve! :zli: ::lose::
Bravo za ministre, premijera i drzavu, skresali ste budzet na nama...

Ja sam isto cuo da ce relativno brzo ici isplata, jer vise od 50% gazdinstava koji su obnovili ove godine, nije ispunilo uslove za regres. U ns-u, koliko sam video a bio sam u sredu (bilo nas je 10), ni njih 50 nije predalo sve.

Pa od 440000 registrovanih gazdinstava u 2008 sad ih je registrovano svega 330000.Od toga broja samo je 40% u sistemu PIO preko zemlje,a od tog broja je samo 60% izmirilo tražene obaveze i samim tim ima pravo na regrese.Pa sami izvedite računicu koliko nas je ostalo za naplatu.Biće para.

Informacija 100 % potvrđena i tačna:
Ljudi koji su u ponedeljak predali račune dobili pare i to sve komplet. :ppozdrav:

koja opština? lako ćemo to proveriti...
već provereno i najverovatnije je buva...
ti što su dobili, pitaj ih ŠTA su dobili i za koju godinu...

Nažalost ispala je samo neslana šala.
Dobili su za priplodnu stoku za prošlu godinu
bang.gif
hitna.gif

do septembra-oktobra, teško da će ko videti kintu...daj bože da grešim...

Bog nas je odavno napustio,ako ga je uopste i bilo. Sve nesto sumljam. Cinimi se da ce nas i :zli: napustiti kako je krenulo.

Aman ljudi LEPO su rekli da do 01.07. nece ni poceti sa isplatama regresa za ovu godinu! :udri: :udri:

Nazad
Vrh