Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije mi jasno kako ti znaš da oni od mene potražuju a ne znamo ni ja ni oni?@Peet
Ne mogu da ti naplate unazad kao što sam i rekao, ali mogu da umanje penziju.
Ako je staž kombinovan po više osnova, radnički i drugo, onda će umanjenje biti značajno sve dok ne naplate to potraživanje iz prošlosti.
E ovo si dobro reko. Ja tu više ništa ne bih dodao.Ljudi uvek shvataju ono što se napiše na način kako njima odgovara, a ne kako zaista jeste.
Postoje samo 3 načina da se neko skine sa pioAco ovo sta si napisao ima smisla, kako si rekao, placao ponekad samo Pio.
Normalno da mu se sakupilo duga kad nije redovno platio.
Ali sasvim je druga stvar sto je smilad tvrdio. Ne moze neko da ti naplati za ono sto cak ni resenje ne dobijes. Sto znaci da kad navrsis godine za penziju neces ni traziti penziju ako znas da nisi platio Pio.
Ukoliko se placa Pio, potrebno je imati 15 god placenog staza od dana prijavljivanja. Kako se ne bi stvarao dug posle placenih 15 god treba se skidati iz sistema jer ukoliko se ne odjavis a nemas jos godina za staracku penziju i prestanes platiti posle tih 15 god onda dug se stvara od prestanka placanja pa dok ne ispunis dovoljno godina za ulazak u penziju.
Piše ovdePoljoprivredne penzije, kako ih steći ili … - Agro Info Net
Poljoprivredne penzije se za sada stiču samo po godinama života, jer je obavezno poljoprivredno osiagroinfonet.com
Ja bio da pitam i lepo su mi rekli da ja kao nosilac PG koji sam na evidenciji NSZ nisam u obavezi da uplacujem nista.@pidikanac
Ako je nosilac poljoprivrednog gazdinstva morala bi da plaća PIO na osnovu poljoprivrede.
Gresis! Kao sto sam napisao u nekom ranijem postu isti odgovor si dobio od smilada.Postoje samo 3 načina da se neko skine sa pio
Da ode u penziju
Da se negde zaposli
ili da umre četvrti način ne postoji