Zrenjaninac
Član
@Šandor Jesi platio samo za 2008 ili su te dužili za unazad?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
tarana je napisao(la):kako izgleda ugovor o zakupu?
ja taj i taj, dajem u zakup na neodređeno vreme, sledeće parcele, tom i tom?
Sad sam se prijavio prvi put na PIO nisu me zadužili za pre ( npr. od datuma registracije gazdinstva ili od datuma kupovine zemlje) nego su me pitali od kojeg datume želim da mi krene osiguranje? odgovor : da ostvarim subvencije tojest od 01.01.2008Zrenjaninac je napisao(la):@Šandor Jesi platio samo za 2008 ili su te dužili za unazad?
ne zvuči logično. eto u međuvremenu sam prodao zemlju.kako će da me vrate na poljo PIO? po kom osnovu?branko je napisao(la):Da se i ja uključim u raspravu...
@didi
Kada se jednom prijaviš na poljoprivredni PIO, to je do penzije. Jedino se možeš odjaviti ako se negde zaposliš, ili osnuješ radnju ili preduzeće. Međutim, i za to vreme poljoprivredni PIO ti je "u stanju mirovanja", jer ako dobiješ otkaz, ili zatvoriš firmu, automatski te vraćaju na poljoprivredni PIO.
To mi je rekao čovek koji radi ovde kod mene u PIO na upisu staža.
didi je napisao(la):Ne možeš da se prijaviš na poljoprivredni PIO ukoliko nemaš zemlje na sebi ili zakup ili si član poljo gazdinstva.