Registracija poljoprivrednih gazdinstava

Koji im je samo kriterijum na osnovu kog su došli do saznanja da je Inđija nedovoljno razvijena opština u pokrajini? :haha:

Mislim da na osnovu onog prvog, jer se tamo spominju ekonomski pokazatelji kao merilo, što je bitno, a u ovim drugim se kao merilo naovdi demografska slika i zaposlenost stanovništva.

Ne verujem da će vlada RS ovo uzeti u obzir, jer je ovo mišljenje vlade APV, a ne republičke vlade.

Najnoviji biser.

Kada se prijavljuju parcele zemlje potreban je katastarski izvod koji nije stariji od 2008. godine.
To znači da ja moram skoro sve izvode nove povaditi.
Cena izvoda je 460din usluga + 550din taksa, a svaku sledeću stranu istog izvoda 460+350. ::lose::

Šta li će još da izmisle?

Šta to nisi znao? Ja sam prošle nedelje izvadio oko 15 izvoda :udri:
_________________________________________________Post je spojen: [time]1235381679[/time]_________________________________________________
branko je napisao(la):
Al' su me "ladnom vodom" polili u trezoru sa novim izmišljotinama.
Na to si mislio?

Ja sam danas bio u pio-fondu i za 2008g penziono iznosi 45798,72din,kaže povećana osnovica-Novi Sad.Kako je kod vas :sta:

Sve su oni to lepo smislili samo da navuku što više love.
A premije, videćete kada će biti... Kada Milosavljević, Bubalo i Dinkić budu odgovarali za prevare koje na očigled cele Srbije rade.

Ja sam danas bio u upravi za trezor i nisu spominjali da treba novi izvodi za zemlju koja je vec registrovana vec samo za nove parcele! :sta:

Da se dopunim. Zvao sam i ministarstvo. Tamo su mi potvrdili da izvodi iz katastra ne mogu biti stariji od 6 meseci. ::lose::

branko je napisao(la):
Da se dopunim. Zvao sam i ministarstvo. Tamo su mi potvrdili da izvodi iz katastra ne mogu biti stariji od 6 meseci. ::lose::
Ali samo za one parcele koje dosad nisi imao u evidenciji! Meni su tako rekli!

@ Cugi Bela Crkva i jeste.

molim te kako jeste pa na ono jedno gradsko jezero beru lovu kolko opstina Nova Crnja uzme para za 3 godine

Dva meseca u godini i to vikendima bude ljudi "sa strane", ostalim danima su ljudi iz komšijskih mesta, a od kako je kasarna ugašena, B.Crkva je konačno opravdala naziv "slepo crevo", kako je godinama sami meštani nazivaju. Čini ti se da tu ima mnogo love, a i to što ima ode......inače je samo to jedno jezero sređeno po propisima, odosmo u off....

Danas sam ponovo proverio u trezoru a u vezi izvoda iz katastra.

Dakle, katastarski izvod ne može biti stariji od 2008. godine.

Nazad
Vrh