Da, jer mi je jeftinije da se šlepam na ženin račun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I one koji su stari i bili su overeni i to moraš ponovo overiti ?branko je napisao(la):svi ugovori, dakle i novi i oni koji su ranije sklopljeni na više godina, moraju se overiti u sudu, ili mesnoj zajednici, odnosno opštini.
branko je napisao(la):Pa ako su bili overeni u sudu, mesnoj zajednici, ili opštini - onda te ugovore ne moraš overavati.
Tako su i meni reklišandor je napisao(la):Kod mene su rekli da treba i stare ugovore da se overavaju ako nisu bile overene pre. I ako odjaviš nekog ko je bio član ima godinu dana zabranu to znači da ove godine ne može da se registruje kao nosioc.( Raspitajte se i o ovome) Tako su mi rekli u registar tu kod mene u Pančevu.
mityoo je napisao(la):Pa ja mislim da bas zato nemoze da se razdvaja, zbog slepanja! Mozes da placas samo socijalno bez PIO ali ako placas PIO nemozes da neplacas socijalno(bar ja tako mislim/znam)
Ja te ugovore neću da registrujem jer ako neko drugi potpiše neće da priznaju tako su mi rekli da treće lice ne može da izda zemlju tojest da potpiše ugovor. A da smuvam nešto neću jer ako te uhvateJugos je napisao(la):Kako cete obnoviti zakup one zemlje ciji su vlasnici umrli a papiri do dan danas nisu sredeni tj. prepisani na naslednike?
Ja imam nekoliko takvih...moracu da smuvam nesto u opstini