amper91
Član
Mogu li registrovati gazdinstvo ako nemam svoje zemlje nista, jel bi moglo ako bi se uzelo nesto u zakup?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Можеш регистровати као сточарско газдинство, погледај на сајту министарства пољопривреде. Нису потребне уматичене животиње, само обележене и потврда од локалног ветеринара. Регистрација буде готова за пар дана. Треба извод из катастра, фотокопија личне карте, и отворен наменски рачун за пољопривреду не може текући рачун. Кад све то скупиш правац трезор. И оно најважније не смеш бити уписан као члан било ког другог газдинства!!! Обрати пажњу на испуњавање упитника у трезору мислим да имају 2-3. Није ништа потребно платити.
Na dedi se vodi sva povrsina i na njega je reg gazdinstvo, ja sam mislio da mi on da u zakup nesto da nebi prevodili izlagali se trosku, a deda je penzioner i nema obaveze prema drzavi, ali s druge strane star je za kredite i druge pogodnosti koje bih imao mladji covek. E sad ja se vodim u kucnoj zajednici sa njim, na njegovoj sam adresi. Sta bi mi bilo pametno ciniti, kako da iskoristim pogodnosti, ali da ne upadnem odmah u placanje pio i zdravstvenog za pocetak, godinu dve dok stanem na noge, plan mi je plastenicka proizvodnja voca i povrca.?