Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Napravis ugovor na 20 godina i 1000 din/ha i prodas zemlju a kad kupujes zemlju nigde se ne trazi dali je u zakupuZašto se ne bi mogla prodati? U krajnjem slučaju ako je već preče to prava zakupa od vlasništva, može da zakupac plaća arendu novom vlasniku.
E kurca bato.Kod notara u ugovoru zemlju prodajes bezteretno....sa advokatom se tu svasta moze odraditi.Cak i krivicna za prodavca.Napravis ugovor na 20 godina i 1000 din/ha i prodas zemlju a kad kupujes zemlju nigde se ne trazi dali je u zakupu
Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk
Pogledaj na youtubu isto je jedan tako kupio 3ha a ovaj pre toga napravio uhovor i stavio 100evra/haE kurca bato.Kod notara u ugovoru zemlju prodajes bezteretno....sa advokatom se tu svasta moze odraditi.Cak i krivicna za prodavca.
Ako das pare i prodavac ih spiska badava ti posle njegova krivicna odgovornost.E kurca bato.Kod notara u ugovoru zemlju prodajes bezteretno....sa advokatom se tu svasta moze odraditi.Cak i krivicna za prodavca.
Da ako kupac ne uzme advokata pa se pozove na clan ugovora gde pise da zemlju prodajes bezteretno pa te jos stave malko u bajbok....svasta moze biti.Nisi duzan da upises u katastru teret ako je ugovor kraci od 10 godina.Kod svakog notara ima klauzula gde ti u sustini potpisujes da zemlha nema teteta,zaloge...Znaci ja mogu napraviti ugovor sa npr. mojim bratom na npr. 30god pod zakup 100e kirija, pa prodam zemlju trecem licu i onda 30 god. je i dalje radim i placam tu kiriju kupcu
Zašto se ne bi mogla prodati? U krajnjem slučaju ako je već preče to prava zakupa od vlasništva, može da zakupac plaća arendu novom vlasniku.
Ja mislim da od ove godine svaki overen zakup kod notara se upisuje u list nepokretnosti kao napomena. A kod naših notara kada kupiš zemlju na večito i odeš da overiš ugovor, moraš da doneseš i list nepokretnosti ne stariji od par dana i onda na njemu sve lepo piše kakvih tereta ima na parceli...
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Aj slikaj jednu cestitku mozes mi i na pp poslati.Pitao u Indjiji u poreskoj o tome.Nemaju pojma.Ni nama prošle godine nisu ništa rekli, njima je da uzmu pare za overu, a nama su posle stizale čestitke za porez.