Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moraš prijaviti sve svoje parcele i sad se vadi iz katastra,a jesenas nije trebalo.Jel neko upisuvao nove parcele,a da ne dostavi list nepokretnosti, jer bi ti oni trebali po sluzbenoj duznosti. I jel ako ja prijavim 22 ha ocu dobiti subvencije do 20, ili gubim sve jer sam postao "veliki" sa 22 ha.
Moraš prijaviti sve svoje parcele i sad se vadi iz katastra,a jesenas nije trebalo.
pitao danas,i tako je kako sam napisao.Nista se ne vadi iz katastra.Sve promene oni proveravaju.
pitao danas,i tako je kako sam napisao.
Auuu,nisi gledao emisiju na tv-u posto taj ima zakup nista mu nemozes,mozes jedino da cekas da ugovor istekne. To mi malo nije jasno pa kad se promeni vlasnik valjda bi automatski ugovor trebao biti nevazeci,tako da ubuduce znas kad kupujes parcelu obavezno proveri jel je prijavljena i do kad ima ugovor. U ovoj drzavi sve je naopackeKupio sam parcelu na vecito a prijavljena je u trezoru na coveka koji radi u zakup a ne zeli da mi da raskid ugovora za tu parcelu, da li ce je oni sami prebaciti na moje gazdinstvo ili moram ja?
Zakupac ce morati da plati arendu ali ne mora da pusti u posed novog kupca.Sve zavisi od volje zakupca i sta pise u ugovoru.Zašto se ne bi mogla prodati? U krajnjem slučaju ako je već preče to prava zakupa od vlasništva, može da zakupac plaća arendu novom vlasniku.