Nezaposleno lice registruje gazdinstvo na zemlji u vlasnistvu, koliko su mesecni troskovi za doprinose, da li ima takvih ovde pa da mi kazu iz prve ruke?
Doprinos se plaća na godišnjem nivou, PIO + socijalno je oko 100000 dinara ... Više ne postoji mogućnost da se uplaćuje samo socijalno već mora i jedno i drugo.
Uglavnom, bilo ko ko ima poljoprivredno zemljište na svom imenu a nije zaposlen jedini način da ima zdravstvenu knjižicu jeste da sam sebi plaća doprinose, što je teški apsurd jer imao 1 ar, 1 jutro ili 1000 hektara plaćaš identičnu sumu ...
Dve godine sam bez zdravstvene knjižice zbog ovoga ...
A što se tiče Ugovora - tu su krivi ljudi koji su uglavnom odlazili u mesnu kancelariju gde su dobijali šablonske ugovore o zakupu -
Pera Petrović izdaje Marku Markoviću zemlju, ta i ta parcela, na više godina, za 500 kila žita ...
Svedoci Novak Đoković i Kapetan Leši, oboje poznati široj seoskoj javnosti, pečat na 6 jezika MZ Prčinac, SO Čokanj, Socijalistička Autonomna Pokrajina Vojvodina, Socijalistička Republika Srbija, Socijalistička Federativna Republika Jugoslavija ...
Nemojte da vam bude teško, na internetu postoji mnogo primera ugovora, imate sto agencija i advokata, zbog nepismenih dokumenta gubimo sporove čak i u Strazburu.
Ja sam i ugovor o poklonu sa sopstvenom babom pisao na tri strane sa 20 članova i sa tastom ugovor o davanju na korišćenje zemlje na dve strane s 10 članova.
Neka smo mi sto puta dobri, familija, u ljubavi al jebeš ti to, ja spavam mirno
Послато са Lenovo P1ma40 уз помоћ Тапатока