Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Upravo se vratih iz Uprave za trezor, Novi Sad,za registraciju poljoprivrednog zemljista, sve po ps prikupljeno, popunjeno,ja sam vlasnik zemlje, ali cvrc zena sa saltera mi kaze da ne mogu registrovati gazdinstvo jer vec postoji registrovano gazd. u zakupu sa vazecim ugovorom do 2021 na mojoj zemlji. Po privatnoj liniji je nazvala doticnog i meni saopstila da njega to ne interesuje. Sa saltera nikakve savete nisam dobio sem da se obratim prodavcu koji mi je prodao zemlju, a on tek ne zna nista.
Sve u svemu, jeste da ja imam uredne papire kao vlasnik zemlje ali izgleda da ne mogu nista tu uraditi dok covek koga uopste ne poznajem ne odjavi gazdinstvo. Da li je tako? Da li neko zna kakva je procedura u ovom slucaju?
Početkom marta.kada pocinje obnova gazdinstava .dali treba trezori da salju liste na adresu
Upravo se vratih iz Uprave za trezor, Novi Sad,za registraciju poljoprivrednog zemljista, sve po ps prikupljeno, popunjeno,ja sam vlasnik zemlje, ali cvrc zena sa saltera mi kaze da ne mogu registrovati gazdinstvo jer vec postoji registrovano gazd. u zakupu sa vazecim ugovorom do 2021 na mojoj zemlji. Po privatnoj liniji je nazvala doticnog i meni saopstila da njega to ne interesuje. Sa saltera nikakve savete nisam dobio sem da se obratim prodavcu koji mi je prodao zemlju, a on tek ne zna nista.
Sve u svemu, jeste da ja imam uredne papire kao vlasnik zemlje ali izgleda da ne mogu nista tu uraditi dok covek koga uopste ne poznajem ne odjavi gazdinstvo. Da li je tako? Da li neko zna kakva je procedura u ovom slucaju?
A sta ako ne radi tu zemlju a registruje je sta onda,tu samo inspekcija da se kontaktira ,ti registrujes nesto sto ne radis a registracijom ti tvrdis odgovorno da je radis i samim tim ostvarujes pravo na subvenciju,to nije u redu i za 5 god. pasive bar po meni .Ugovor ako je validan i pravno uredan, a prodavac te nije upoznao sa teretom na parceli, to jest da je zemlja u zakupu do 2021, ti tu nista ne mozes. Ako si ugovor pravio kod notara, notar ti je procitao prava i obaveze i upozorio te na sve konsekvence. Tvoja je krivica ako nisi slusao notara.