Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stace ti registracija teraj kroz bastuI meni su isto rekli od ponedeljka počima sa registracijom ! Ali ja hoću da registrujem SAMOGRADNU jednoosovinsku prikolicu 3000 kg nosivosti namenjenu za voćarstvo.*
Ja odstampo ovaj novi pravilnik i otisao do SUP-a MUP-a i pitam a oni mi ljubazno kazu da od toga nema nista,ja pokazem papir i oni mi kazu znamo pa sta ti hoces,ja kazem kad mogu da podnesem dokumentaciju a oni kazu nikad,zasto,zato sto nemoze neko iz Beograda da nam naredjuje kako i sta cemo mi da radimo,idi u BG pa tamo registruj.
Kaze ovako:Gospodine jel ti znas koliko ima zakona i pravilnika na papiru i sluzbenog glasniku da su aktivni a ne primenjuju se,a ja pitam zasto,zato sto po zakonu imamo pravo da ga ne primenjujemo na nivou ove opstine.Ajd zdravo i ne zadrzavajte me imam pametnija posla.
Mica salterusa kao i celo osoblje.
Od ovoga nema nista!!!
Veruj mi da je moguce i da ce biti tako...
A sta se desava ako naprimer neko ima traktor bilo koji,IMT,IMR....i vlasnik je ziv na kome se vodi traktor a on odbija da prevede traktor,pravi se lud i nece da se zamlacuje sa tim,prosto kaze ja sam ga prodao pre 100 godina i sad me zabole za prevod,necu da se cimam prevodi kako znas i umes.Jel moze takva varijanta da se registruje na dva svedoka i sta se navodi za razlog zasto nemoze da se normalno prevede i registruje.
Ovakvih je XXXX slucajeva kod mene u selu.