I celo selo da istera traktor,ja nemam tih problema ali 50% sela ima.Pa verovali ili ne komsija kupio od komsije i ovaj nece da mu prevede a kuca pored kuce.
Moje pitanje je bilo kako prevoditi na dva svedoka ako je vlasnik ziv i ja ili neko drugi u toj situaciji ima saobracajnu i tablice od traktora.Bice potrebno upisati u izjavi zasto vozilo nije moglo da se registruje.Sta napisati?
- - - - - - - - - -
Nemojte biti lakomisleni da ce ova registracija na dva svedoka biti jednostavna kao ona predhodna,malo ce biti onih koji ce ovo iskoristiti.Gde su traktori u sporovima,ostavinske rasprave,pokloni,nasledstva....
Ko ce da utvrdjuje godinu proizvodnje traktora,tip....vecina IMT traktora nema broj ukucan na trupu samo na plocici na haubi a dosta njih nema ni haubu a o plocici da ne pricamo,pa menjani motori pa se taj broj motora javlja odjednom na dva mesta jer neko drugi tamo nije ojavio iz registra taj broj.
Mislim da ce ici cupavo,nece biti kao prosli put 533 sa jednostepenim kvacilom dobija papire IMT 533 1980 godiste,ili kao moj komsija IMT 555-RODA dobija saobracajnu IMT 558 1985 godina.