Registracija polj. mehanizacije bez potrebne dokumentacije

Krenula je i u Subotici registracija,dosta jednostavno ide ako prikolica ima plocicu,za par dana stigle i tablice :)

Koliko te izaslo? Nudi mi se covek 300e obicna 500e kamionka, sve on odradi tehnicki, slikanje i td., sto mi je puno, pa reko bas da te pitam pa da uporedimo cenu.

Kako izgledaju te izjave sa dva svedoka jel to nesto sa standardnim tekstom koje se dobivaju u opstini tj gde se overavaju ili ja treba da ih pisem?

Dosli ljudi iz tehnickog,zapravo su nas komsije zvale da im popunimo kvotu od 10 prikolica,2500rsd tehnicki i 5000din registracija,dobijes tablicu i papir za saobracajnu.
Tata je isao kaze imaju u agenciji sablon kako treba da izgleda izjava tako da u sustini sve oni odrade da bi posle valjalo.
Samo su otisli posle overili izjave i to je to.
Msl da je agencija kod dinamo transa da su tamo isli,mogu ti poslati broj u pp.

Msl da je agencija kod dinamo transa da su tamo isli,mogu ti poslati broj u pp.
Dve stvari za registraciju imam u dvorištu i probao sam preko Čantaviraca ali nisu mogli (hteli). Prikolicu nisu hteli jer nema kočnice. Ima,ali nema.... Duga priča ali ne bitna sad. A kombajn sve i da hoće ne mogu.
Batalio sam registraciju na neke 2 nedelje zbog nekog porodičnog problema,ali sam se ovih dana ponovo aktivirao.
Mislim da sam našao ko će mi rešiti,tako da zasad mi ne treba broj. Jedino ako se nešto iskundači....
Tnx!

Danas sam bio do policije da probam da registrujem traktor i nisam se baš dobro proveo. Traktor je bio registrovan nekada, ali je to izgubljeno a traktor se vodio na pokojnog dedu iz familije. Njegovi naslednici nisu hteli da rade ostavinsku raspravu pa je sada traktor tehnički njihov. Pokušao sam da pitam u policiji može li to ili ne, ali oni kažu da će da se pojavi broj motora u dokumentaciji tj u kompijuterima i onda belaj. Ima li ko sličan slučaj?

Produženo je overe u sudu mesnim zajednicama moćićese raditi do 01.01.2017 god. Overa izjave sa dva svedoka u sudu iznosi 390,00.

Zdravo imam prikolicu Stanisavljev, stariji polj.verovatno znaju kako izgleda,inace je samogradnja,poseduje broj na sasiji ali nema plocicu na teh.pregledu mi kazu da nemogu da je registrujem jer nema atest tj. plocicu a bila je registrovana dali neko ima slicnih problema? i sta mi preporucujete da uradim?

Zdravo imam prikolicu Stanisavljev, stariji polj.verovatno znaju kako izgleda,inace je samogradnja,poseduje broj na sasiji ali nema plocicu na teh.pregledu mi kazu da nemogu da je registrujem jer nema atest tj. plocicu a bila je registrovana dali neko ima slicnih problema? i sta mi preporucujete da uradim?
Promeni agenciju za tehnicki pregled!

Nazad
Vrh