Ako imaju broj šasije možeš ih uraditi na izjavu.
Tako je. Prvo se overava izjava, pa se na osnovu nje radi tehnicki pregled.
Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako imaju broj šasije možeš ih uraditi na izjavu.
Vlado jel su to TAM-ovke.Po rudi i obrtajima lici mi na njih posto imam i ja jednu takvu isto bez papira.Danas sam pitao na tehnickom kod nas kakva je situacija i dobio odgovor samo ti donesi pare i dovedi 2 svedoka i dobice ona ime Zmajevka.
Vauuuu... Koje je godište ta tvoja djubretara? Ova moja je mislim 89-to godište,a nema ni osvetljenje ni kiper a fala Bogu ni vazdušni uredjaj za kočenje (što mi je i problem) a niti mi daju ovi sa tehničkog da sam ugradim. Nema ni u uputstvo za upotrebu,ni tamo se ne spominju vazdušne..... Pazi,ima ona ugradjene doboše,gurtne i mehanizam-poluge ali vazduh-jok! Samo ručna na rudi koja je sajlom povezana na mehanizam-poluge. Jednu novu kupio stric drugu novu stric i ćale upola a treća (kupljena polovna) je čista ćaletova-naša i sve su iste. Jaje jajetu. Nije da ti ne verujem ali ajde molim te vidi šta tačno piše na pločici,koji je model. Mislim da naša nema ništa više samo TG 42 ali proveriću. I ako ti nije teško škljocni par slika,okači na forum pa da vidim kako izgleda (a i ostali). Pogotovo deo oko kočnica. Položaj rezervoara za vazduh,creva... Ako ti nije teško. Ili ako imaš neki link gde može da se vidi kako izgleda.....
bio danas na tehickom pregledu i opet problem, sve oni uzeli broj motora, sasije, slikali ali ne moze da mi urade polisu osiguranja jer kazu jer neznaju tacnan broj kilovata motora i tezinu, pa sad kao da salju negde u neku agenciju u novi sad sto radi te karakteristike trakora da posalji vazeci dokument overen od te agencije da bi oni mogli polisu da popune. i rekli mi malo da sacekam kao nije to jepo zakonski odradjeno i definisano sta moza a sta ne. sta da radim nemam pojma? a za rakovicu 65 poslali za te kao karakteristike u fabriku evo cekam vec 2 meseca i jos nista.Oni na teh ocitaju brojeve sa traktora,upisu marku i model,izmere traktor i to je to.Znaci izdaju list o tehnickom pregledu.Uplatis one takse,polisu,nove tablice......i to je to.U sudu ili mesnoj overis izjavu sa dva svedoka.Poneses neki papir kao dokaz da se bavis poljoprivredom i ides u sup.Nista drugo.Jako jednostavno.
Naravno pazi da u izjavu upises brojeve koje oni ocitaju na teh. kao i ostale njihove podatke.
Meni su jos trazili i setvenu strukturu kao donose ljudi neznaju ni oni sta im trebaKod nas u SUP-u traže još potvrdu o aktivnom statusu domaćinstva i posedovni list iz katastra na kome ima najmanje 50 ari zemlje u vlasništvu,tako da me koštalo još 1800 dinara bez veze.
ja sam to sve povadio i izjavu sam uradio za oba traktora ali ne vredi. sta si ti ragistrovao?Kod nas u SUP-u traže još potvrdu o aktivnom statusu domaćinstva i posedovni list iz katastra na kome ima najmanje 50 ari zemlje u vlasništvu,tako da me koštalo još 1800 dinara bez veze.