Refakcija za naftu

I meni pre pola sata legla refakcija za 20 litara po hektaru...Predao sam ima vise od mesec dana...

Ovako sam cuo - svi koji su predali do 11.06 za refakciju su placeni...Ostali uskoro... Takodje sam cuo da ce biti bonova u avgustu 50 litara po hektaru, ali to jos nije 100% potrvrdjena informacija...

I ja sam nekoliko puta telefonom zvao trezor u Vrbasu i kazu da nista ne znaju u vezi refakcije, uglavnom, zahteve ne primaju, a ako i bude nesto od tog to ce ici zajedno sa jesenjim bonovima. Zaista neobicno da se negde isplacuje refakcija, a negde ne.

I meni danas legla akciza mada mi je u trzoru prilikom predaje zahteva rečeno da pare ne očekujem brzo(ja mislio do jeseni)Šta li je ralog da daju ono što nije ni traženo a nedaju ono što hoćemo.Kao da pare nisu iste .U svakom slučaju FALA LEPO.

Danas bio u Pancevu da predam racune za refakciju. Gospodja koja to radi, mi kaze, da, ako predam za refakciju, moze da se desi da nemam pravo u septembru za nove bonove, i da je bolje da sacekam, pa cu refakciju naplatiti posle bonova, nece mi pobeci, bitno je da je u 2012. Tako da ja danas nisam predao za refakciju, inace, primaju zahteve.

Uz dužno poštovanje Dušane ti nisi svestan gde živiš.Jel ti ova troica što oće da vladaju daju nadu ui svetlu budućnost. Nova vlada preuzima zakone prethodne a ne uredbe ,a za ovo nema ni uredba zvanična.Jesenje bonove je spominjao samo buljavi a gde je on sad?

Nazad
Vrh