Refakcija za naftu

Kod nas u trezoru isto niko nista nezna za refrakciju

Ja sam pisao u temi subvencije još pre bonova,početkom marta
A ti se toliko uvlacis u d..e nekom da sve znas pa ti pamet viri iz usiju :haha: ( msm noge iz d...a ) :)))

Jel bitno ko je sta pisao ?? Svi smo to znali kad i ti ... ali dzabe kad nisu primali zahtev za refakciju , sto si dete .
Vidis da sve zavisi od trezora do trezora , zivimo u ludoj zemlji sa jos ludjom vlascu ... neko je predao neko nije , jer ne moze .

Nemoj se praviti aga baga virtuelno i ne vredjaj ljude ... postuj ovaj forum i ljude u njemu ,ako ne ...onda imas iza Segedina foruma jos puno .... da ti se ne bi desilo da ti blejis ali iza roletni

Poslednja izmena:
Kada nam NS postane glavni grad - ima svi da rade u isto vreme.
Kod mene jos niko nije predao za refakciju, ja sam popunio na starom obrazcu, potpisao, odvojio ed od d2, i sada samo cekam.

Zar nije od pocetka maja ista akciza za D2 i ED ? ... Hocu reci kolika je bila pocetkom godine za D2 i ED ?

Danas (juce) sam razgovarao sa direktorom trezora u Alibunaru (Slobom) pa mi je saopstio jos na koliko litara imam pravo na povracaj akcize a to ispadne 20 l po ha. Nazalost nemam toliko racuna jer nakon nove godine kupio sam lozak. Probacu da se nekako snalazim.
Jos samo da saopstim mestane opstine Alibunar da jos uvek ne primaju zahteve za refakciju verovatno do sledece nedelje.

Snasao se za racun , puka sreca.
Ionako su ovaj novac istrebovali za tu refakciju , 30 % novca ce biti utroseno , a 70 % su oni koji se nisu snasli . Tu razliku ce banda da podeli medjusobno jer nisu na vreme primali zahteve ... sta reci nego banda

Snasao se za racun , puka sreca.
Ionako su ovaj novac istrebovali za tu refakciju , 30 % novca ce biti utroseno , a 70 % su oni koji se nisu snasli . Tu razliku ce banda da podeli medjusobno jer nisu na vreme primali zahteve ... sta reci nego banda

Tacno tako, sad primaju zahteve retroaktivno i mnogi ce da izvise. Ja nemam di da se snadjem. A u tom periodu sam samo sipao u kola 15 lit eurodizela, i sa tim racunom mogu da podnesem zahtev za tri frtalja hektara.

Nazad
Vrh