Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
60 kg kukuruza 20 kg jecma 5 kg stocnog 15 kg supera (35 %) ako mi tko moze rec koliko proteina ima u takvoj smjesi?
U pravu si. Grover idem do 30kg pa posle pan food. Greska.Od petog dan pres startet .. INDY DESETKA 1kg po prasetu ,, starter dajem 10 kg po prasetu do 15 kg . izadju sa tom kolicinom hrane ..predjes na grover i to je to ..
@coci064
Ti ga bas pretera do 30 kg prase da jede starter ,, znas li sta si napisao
Da, upravo tako, posto i sada vec jedu tu hranu ne sme biti problema ali nije na odmet preventivno dodati nesto protiv proliva, bar u pocetku![]()
Ja stavljam 1 % zakiseljivaca Bolifor,i 2 % kvasca i nista 'preventivno' za proliv,jedino ubacim par saka susene kolubare prvih nekoliko dana ili cumura za rostilj
Pisao sam vise puta .. kod odbica strgo voditi racuna prvih 5 dana .. a iko su bili na hrani . trenutan stres jer nisu kod krmace . nemaju mleka , davati im ne vise nego od 50 -100 gr .. kontrolisati kako jedu ali sve da polizu . .. i polako svakii dan po malo povecavati ali da sve pojedu od obroka do obroka ,, to je moj savet i nikad proliva nece da bude , nema slobodna volja (rizik je veliki) , a posle jao kuku meni sta da radimZnaci sa cetvorkom da dajem hranu po volji nakon odbijanja ?