Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja ide 4 posto u stratu premiks za tov koji ide inace 3 posto u smese ,posle ga smsnjim na 3.5 posto i do kraja tova na 3 posto ,izbegavam skuplji premiks od 4 posto za prasad posto mi je ulaz 25 kg prasadi pa im malo povecam vitamine i minerale zbog stresa transporta itd a kasnije nemam problema kao pre kad sam isao ferkel 4 posto do 40 kg i onda prelazim na 3 posto tovni premiks jednostavno svinje stanu
Navodno to se kod mene desiloJa ide 4 posto a kasnije nemam problema kao pre kad sam isao ferkel 4 posto do 40 kg i onda prelazim na 3 posto tovni premiks jednostavno svinje stanu
Kakva je to kombinacija 25kg supera na 90kg gotove smese?Kupi dopunsku smesu i miran si. Sta se zezas sa premiksima i kupovanjem sacmi. Kupis 25 kg supera, izmesas to sa 50kg kukuruza i 15kg jecma i nema greske.
Hvala puno svima na odgovorima. Inace ja sam iz Kamenova - sela pcelara kod Petrovca na Mlavi, pa ako medju vama ima i onih koji se bave pcelarstvom 6. aprila se odrzava manifestacija dani mlavsko-homoljskih pcelara u Kamenovu, pa izvolte.
Ma za sopstvene potrebe.Jel tovite za sopstvene potrosnje ili cete prodati klanici? Mislim da to isto donekle utice na izbor hrane ako je za sopstvene potrebe.
Za prasad nije dobro,zbog endema,bar da prodje 6 nedelja da odstoji.Zasto nemoze da se da jecam odmah nakon skidanja svinjama?
Prvo narodski da kažem da nužda zakon menja i prazne jasle diktiraju tempo davanja nove rane.Zasto nemoze da se da jecam odmah nakon skidanja svinjama?